«Στράβωσε» του Λικομέτι, για αμυντικό ψάχνει ο Διαγόρας Βατίου

Το κάθε καλοκαίρι έχει τα απρόοπτά του και μ’ έναν τέτοιο, το οποίο τον υποχρεώνει να ξαναβγεί στη μεταγραφική αγορά, βρίσκεται αντιμέτωπος ο Διαγόρας Βατίου.

 Η συνεργασία του Αντριάνο Λικομέτι με τους «κυανέρυθρους» έληξε άδοξα, πριν καλά καλά ξεκινήσει, καθώς ο 18χρονος αμυντικός ενημέρωσε τον προπονητή Γιάννη Καμπούρη, για την απόφασή του να φύγει για σπουδές.  Ο τελευταίος έκανε δεκτό το αίτημα του ποδοσφαιριστή και από χθες αναζητά τον αντικαταστάτη του.

Κατά τα άλλα, η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Διαγόρα Βατίου συνεχίζεται, χωρίς προβλήματα, με καθημερινές προπονήσεις στο ενωσιακό γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» στο Τσαΐρι, ενώ αύριο οι «κυανέρυθροι» θα δώσουν το πρώτο φιλικό παιχνίδι τους. Αντίπαλός τους θα είναι ο Άρης, τον οποίο θα αντιμετωπίσουν στις 5:30 το απόγευμα στο γήπεδο του Αρχαγγέλου.
                                              
Σάββατο με γλέντι στο χωριό
Την παράδοση, που τον θέλει να διοργανώνει κάθε καλοκαίρι τέτοια εποχή, γλέντι στην πλατεία Βατίου, θα τηρήσει και φέτος ο Διαγόρας. Οι «κυανέρυθροι» καλούν στην όμορφη κοινότητά τους όλο τον κόσμο το ερχόμενο Σάββατο στις 9 μ.μ., για μία βραδιά με ζωντανή μουσική , παραδοσιακό φαγητό και άφθονο ποτό.