Ροδίτισσα διεκδικεί τον τίτλο της Miss Teenage Canada

Ροδίτισσα διεκδικεί τον τίτλο της Miss Teenage Canada

Ροδίτισσα διεκδικεί τον τίτλο της Miss Teenage Canada

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 963 ΦΟΡΕΣ

Ξεκίνησε η διαδικασία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, στο πλαίσιο της ανάδειξης της Miss Teenage Canada 2017 στις 13 Αυγούστου, έναν τίτλο τον οποίο διεκδικεί και η Ροδίτισσα ομογενής Αλεξία Χατζηαντωνίου!

Η Miss Teenage Toronto που έχει βάλει ως στόχο να κατακτήσει και τον τίτλο της ομορφότερης έφηβης σε ολόκληρο τον Καναδά, έχει ξεκινήσει την καμπάνια της στο πλαίσιο αυτό και ζητάει την συμβολή και συμπαράσταση των συμπατριωτών της από την Ρόδο.

Πιο συγκεκριμένα οι υποψήφιες στον διαγωνισμό ομορφιάς θα πρέπει να περάσουν δύο ηλεκτρονικές «δοκιμασίες» οι οποίες μπορούν να συμβάλλουν αποφασιστικά για την ανάδειξη της νικήτριας.


Η πρώτη δοκιμασία αφορά την ψηφοφορία του κοινού. Η υποψήφια με τις περισσότερες ψήφους θα λάβει ένα επιπλέον μπόνους, που θα προσμετρηθεί στην συνολική βαθμολογία της σκηνικής παρουσίας της, την ημέρα του διαγωνισμού.

Η διεύθυνση στην οποία μπορεί να ψηφίζει το κοινό είναι: www.missteenagecanada.com/vip-signup. Μόλις εισέλθετε στην συγκεκριμένη διεύθυνση θα σας ζητηθεί μέσω μιας εντελώς απλής διαδικασίας να κάνετε δωρεάν εγγραφή στην σελίδα με το ονοματεπώνυμο και το e-mail σας.

Ακολούθως θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας μέσω του συνδέσμου που θα αποσταλεί στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, μαζί με τις οδηγίες για το πώς θα ψηφίσετε την αγαπημένη σας διαγωνιζόμενη πατώντας εκ νέου στον σύνδεσμο http://www.missteenagecanada.com/mtcw-finals/finalists. Εκεί υπάρχει μια μεγάλη λίστα με τις υποψήφιες από τις εννιά επαρχίες του Καναδά.

Η Αλεξία Χατζηαντωνίου είναι ανάμεσα στις υποψήφιες από την επαρχία του Οντάριο (όπου ανήκει το Τορόντο), με το όνομα Alexia A. (από το Alexia Antonio). Όσοι επιθυμούν να την ψηφίσουν μπορούν να το κάνουν πατώντας ακριβώς κάτω από το όνομά της την ένδειξη «details».

Τότε εμφανίζεται το προφίλ και το βιογραφικό της και δεξιά κάτω στη σελίδα ένα πλαίσιο στο οποίο ζητείται να εισάγετε ξανά το e-mail σας πατώντας το κουμπί «vote», ενώ θα ακολουθήσει ενημέρωση ότι ψηφίσατε επιτυχώς!

Η δεύτερη δοκιμασία αφορά ένα άρθρο μόδας που καλείται να γράψει κάθε υποψήφια. Εκείνο που θα αποσπάσει τα περισσότερα «Μου αρέσει» και τις περισσότερες κοινοποιήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επίσης θα πάρει ένα σημαντικό μπόνους για την ανάδειξή της Miss Teenage Canada.

Το σχετικό άρθρο της Αλεξίας Χατζηαντωνίου μπορείτε να βρείτε στην παρακάτω διεύθυνση: http://streetchic.ca/2017/07/31/toronto-fashion-on-cumberland-st-in-yorkville/.

Υπενθυμίζεται ότι η νεαρή Ροδίτισσα (η οικογένεια της οποίας κατάγεται από τα Κοσκινού και την Λάρδο) βρίσκεται στο 2ο έτος των σπουδών της στο York University, στον τομέα του θεάτρου και του κινηματογράφου.

Παράλληλα έχει ήδη αναπτύξει σημαντική δραστηριότητα στον τομέα της φιλανθρωπίας, αφού δημιούργησε μια πλατφόρμα όπου γίνονται δωρεές για τις γυναίκες και τα παιδιά και την ενδυνάμωση της παρουσίας τους στην κοινωνία.

Ειδικότερα η Αλεξία Χατζηαντωνίου συγκεντρώνει χρήματα για να βοηθήσει τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού, αλλά και μικρά παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Έχει ως χόμπι την κολύμβηση, την ανάγνωση και την συμμετοχή της σε θεατρικά έργα του Σαίξπηρ, ενώ έχει ιδιαίτερο πάθος και για την ξιφασκία. Μάλιστα συμμετέχει στην ομάδα ξιφασκίας του Πανεπιστημίου της Υόρκης και όνειρό της είναι να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Διαβάστε ακόμη

Πέθανε ο Πήτερ Άγγελος, ο Καρπάθιος δικηγόρος που έφτιαξε αυτοκρατορία στις ΗΠΑ

Η 77η Χοροεσπερίδα της κοινότητας Λέρου στην Αμερική

Εορτάστηκε στη Βαλτιμόρη η 76η επέτειος της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου

Την 76η επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου γιόρτασαν οι Δωδεκανήσιοι στην Αμερική

«Την ουσία να είσαι Έλληνας» γιόρτασαν οι Δωδεκανήσιοι της Μελβούρνης

Εκδήλωση στην Αυστραλία για την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου

Εκδηλώσεις στο Κονέκτικατ για την επέτειο της Ενσωματώσεως της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα

Η κοπή πίτας του Παρροδιακού Συλλόγου στη Νέα Υόρκη