Σε Αθήνα και Σάμο για φιλικά το «Ροδίων Άθλησις»

Το «Ροδίων Αθλησις» έχει ήδη ξεκινήσει την οργάνωση του και τον σχεδιασμό του με δεδομένο πλέον το πρόγραμμα του πρωταθλήματος της Α2 βόλεϊ των ανδρών και τον 2ο Υποόμιλο, στον οποίο θα αγωνίζεται.

Η ομάδα της πόλης μας έχει κλείσει κατά μεγάλο ποσοστό το ρόστερ της, με τις ανανεώσεις αλλά και τις αποκτήσεις των αθλητών που έγιναν. Έχει μείνει φυσικά  ένα «παράθυρο» ανοιχτό, προκειμένου εάν  χρειαστεί, να γίνει ακόμα μία προσθήκη έμπειρου αθλητή που θα κάνει τη διαφορά στο παρκέ. Σιγά σιγά τεχνική ηγεσία και διοίκηση, ρυθμίζουν τα της προετοιμασίας αλλά και το πρόγραμμα των φιλικών παιχνιδιών, τα οποία θα γίνουν τελικά σε Αθήνα και Σάμο.

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Στις 28 Αυγούστου θα συναντηθούν οι αθλητές κι ο Νίκος Τρατσέλας, στην πρώτη συνάντηση πριν τις προπονήσεις, οι οποίες όπως έγινε γνωστό θα αρχίσουν στις 30 Αυγούστου. Θα ακολουθήσει η προετοιμασία που αναμένεται ιδιαίτερα σκληρή φέτος, καθώς το «Ροδίων» έχει υψηλούς στόχους.

Σε ότι αφορά τα φιλικά έγινε γνωστό, πώς το Ροδίων θα πάει στην Αθήνα για να δώσει δυο φιλικούς αγώνες  στις 21 και 22 Οκτωβρίου. Οι αντίπαλοι των παιχνιδιών αυτών  δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί, καθώς έχουν γίνει προτάσεις, και αναμένονται ακόμα απαντήσεις.

Το «Ροδίων» θα ταξιδέψει επίσης στις 28 και 29 Οκτωβρίου στη Σάμο, για να αντιμετωπίσει σε δυο φιλικά παιχνίδια, τον πρωταθλητή Κέρκη, ο οποίος προσκάλεσε για το λόγο αυτό την ομάδα του «Ροδίων Αθλησις», αλλά και γιατί θέλει να κάνει μια μικρή γιορτή μέσα σε αυτό το διήμερο.

Τα φιλικά του «Ροδίων» δεν έχουν κλείσει ακόμα, ενώ πρέπει να σημειωθεί πώς στο Ρ.Α. αναμένουν την επικοινωνία και με τις Αθλοπαιδιές Κω, αφού κι αυτή η εκπρόσωπος μας στην Α2, έχει να αντιμετωπίσει  πρόβλημα με τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας. Πέρα από την ομάδα της Κω, θα δοθούν τεστ προετοιμασίας και με τις τοπικές ομάδες, με όσες φυσικά θα έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους το επόμενο δίμηνο.