Διαγόρας: Ο πρωταθλητισμός  χρειάζεται… κόσμο

Ο Διαγόρας με ανακοίνωση του χθες, πληροφόρησε  τους φίλους του, πώς έθεσε σε κυκλοφορία τα διαρκείας του και φυσικά καλεί τον κόσμο να αγοράσει την κάρτα του.

Βέβαια εκείνο που πρέπει να επισημανθεί, είναι πώς πρωταθλητισμός για την οποιαδήποτε ομάδα, σημαίνει να έχει και τον κόσμο του κοντά της. Είναι καιρός οι αφανείς Διαγοριδείς κυρίως, να πυκνώσουν τις τάξεις των φίλων της ομάδας στην εξέδρα, αγοράζοντας μια κάρτα διαρκείας, για να παρακολουθούν τα ματς του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου καθ’ όλη την διάρκεια της περιόδου.

Στην ανακοίνωση του ο Διαγόρας αναφέρει σχετικά:  
«Ο Γ.Σ. Διαγόρας καλεί τους φιλάθλους του να ενταχθούν στη νέα προσπάθεια που κάνει η Διοίκηση, για να μπουν ακόμη πιο γερά οι βάσεις της επιστροφής της ομάδας στα πρώτα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τους καλεί να έρθουν κοντά και να την στηρίξουν με την παρουσία και την συμμετοχή τους στην πορεία τη Γ΄Εθνικής, ώστε να γίνει εφικτή η υλοποίηση των υψηλών στόχων της.

Ο αγώνας Διοίκησης, αθλητών, συνεργατών, χορηγών και φιλάθλων είναι κοινός. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά! Με πολλή δουλειά, πολλά έργα και λιγότερα λόγια…

Οι τιμές των «εισιτηρίων διαρκείας» είναι τρεις και βαδίζουν με τη ρεαλιστική εικόνα της οικονομίας στην σημερινή κοινωνία. Αυτές, είναι:
-50 Ευρώ (χάλκινα)
-100 Ευρώ (ασημένια) και
-200 Ευρώ (χρυσά)

Πληροφορίες στη Λέσχη του Συλλόγου (Πλατεία Διαγόρα)
στο τηλέφωνο 22410-28577».

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΜΑΣ Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ!
1905-2017…112 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!