Τριήμερο καμπ από  τον Απόλλωνα Ρόδου

Πριν τη διεξαγωγή του αγώνα τριάθλου «Ocean Lava» στο νησί μας από τον Απόλλωνα Ρόδου την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, διοργανώνεται ένα τριήμερο καμπ γι’ αθλητές-λάτρεις της αντοχής ώστε να πάρουν μια… ιδέα σχετικώς αγώνισμα και πώς μπορούν να γίνουν καλύτεροι.

Παρουσία του κορυφαίου Έλληνα τριαθλητή, Βασίλη Κορομμύδα, θα γίνουν στη Ρόδο 25, 26 και 27 Οκτωβρίου, ουσιαστικά σεμινάρια και θα λύσουν κάθε απορία οποιουδήποτε θέλει να ασχοληθεί σοβαρά σε οποιοδήποτε επίπεδο με το ιδιαίτερο αυτό άθλημα.

Από τους διοργανωτές παρουσιάστηκαν οι οδηγίες σχετικώς με το καμπ, ενώ όσοι δώσουν το «παρών», μπορούν να λάβουν μέρος στον τριαθλητικό αγώνα που περιλαμβάνει 1,9χλμ. κολύμβηση, 90χλμ. ποδηλασία και 21,1χλμ. τρέξιμο.

Οι οδηγίες για το καμπ:

«Περιγραφή
Τριήμερο camp – 25 26 27 Οκτωβρίου, 2017
Προπονηθείτε στον όμορφο νησί της Ρόδου, εφαρμόζοντας τις αρχές του Trisutto principles για να βελτιώσετε την απόδοση σας.
 
Προπονητής Trisutto θα είναι, ο Βασίλης Κρομμύδας για ειδική κολύμβηση, ποδηλασία και τρέξιμο στη Ρόδο. Κατά τη διάρκεια του camp, θα λαμβάνετε συμβουλές στις προπονήσεις για την κολύμβηση, την ποδηλασία και την τεχνική εκτέλεσης, με ευκαιρίες να κάνετε ερωτήσεις σε όλη την έκταση.

Κατά την ολοκλήρωση του, οι συμμετέχοντες, μπορούν να λάβουν μέρος στο Ocean Lava Rhodes 70.9 Distance Triathlon στις 29-10-2017.

** Δωρεάν μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο, καθώς και προς και από το Ocean Lava Rhodes 70.9 Distance Triathlon , θα διατίθεται στους κατασκηνωτές Trisutto.

Τοποθεσία και Διαμονή
Όλη η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Pegasos 4 αστέρων, χρησιμοποιώντας την κοντινότερη 13η λωρίδα, 25μ. πισίνα και πολλαπλές διαδρομές.

Οι αθλητές του Trisutto λαμβάνουν έκπτωση κατά την κράτηση στο ξενοδοχείο Pegasos, με διαμονή αξίας 35 ευρώ ανά διανυκτέρευση. Για να πραγματοποιήσετε μια κράτηση παρακαλούμε επικοινωνήστε – και ενημερώστε ότι κάνετε κράτηση σε ένα Camp Triathlon: Κα Χρύσα Ζαφίρη – reservation@pegasoshotel.gr
 
Ημερήσια διάταξη
Κατά τη διάρκεια του camp θα λάβετε ατομικές συμβουλές σχετικά με τις τεχνικές κολύμβησης και ποδηλασίας, εφαρμόζοντας τις μεθόδους εκπαίδευσης Trisutto, για να βελτιώσετε την απόδοσή σας.

Οι πτυχές που καλύπτονται κατά τη διάρκεια του στρατοπέδου είναι:
Φιλοσοφία κατάρτισης – μάθετε τις αρχές Trisutto περί περιοδικοποίησης, το συνδυασμό κατάρτισης, την ψυχολογία + φυσιολογία, την ανάπτυξη αθλητών και τη χρήση φύλλων μέσα σε αυτά τα ζητήματα.

Εκπαίδευση κολύμβησης – τεχνικές για τον αθλητή, χρήση εργαλείων κολύμβησης, διόρθωση κτυπήματος.
Εκπαίδευση ποδηλάτου – τοποθέτηση, τεχνική για τον αθλητή, επιλογή ποδηλάτου και εξαρτημάτων, δεξιότητες, εργαλεία.

Εκπαίδευση τρεξίματος – τεχνική για τον αθλητή, επιλογή παπουτσιών, χρήση εργαλείων εκτέλεσης (λόφους, τροχιά, διάδρομος, δρόμος).

Τρίαθλο – ολοκλήρωση της κολύμβησης, ποδήλατο και τρέξιμο σε μια προσέγγιση κατάρτισης.

Τέντωμα – μασάζ, ζέσταμα και ζεστασιά.
Τραυματισμοί – Πρόληψη, θεραπεία, νοοτροπία και κατάρτιση των αθλητών γύρω ή μέσα από αυτά.
Εκτέλεση αγώνα – στρατηγική για τους ατομικούς αθλητές και τους στόχους της σεζόν.

Τι περιλαμβάνεται
-Όλο το coaching για κολύμπι, ποδήλατο και τρέξιμο
-Παρουσίαση των μεθοδολογιών και αρχών του Trisutto
-Χρήση του στίβου στην πισίνα και το στίβο σε όλες τις συνεδρίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα camps, το ταξίδι και το κατάλυμα, επικοινωνήστε με τον Βασίλη Κρομμύδα Πριν δηλώσετε συμμετοχή, παρακαλούμε κατεβάστε το Απαλλαγή Ατυχημάτων & Ευθύνης.»

*Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα oceanlavarhodes.com ώστε να έχουν μια πλήρη εικόνα για όλα τα παρακάνω.