Παναγιωτίδης, το νέο επιθετικό «όπλο» του Διαγόρα

Με την απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί να προσφέρει πολλά στον επιθετικό τομέα, προχώρησε η ομάδα του Διαγόρα.

Πρόκειται για τον 24χρονο Ανέστη Παναγιωτίδη, ο οποίος έχει παραστάσεις από την Κατηγορία, αγωνιζόμενος σε ομάδες της Βόρειας Ελλάδας όπως ο Πιερικός, ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας και η Δόξα Μεγαλόπολης.

Για την απόκτηση Παναγιωτίδη, ο Διαγόρας στην ανακοίνωση του αναφέρει:  

«Έναν ακόμη ποδοσφαιριστή πρόσθεσε στο ρόστερ του η ομάδα του Γ.Σ. Διαγόρας! Πρόκειται για τον Ανέστη Παναγιωτίδη, 24 ετών, επιθετικός.

Έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε Πιερικό, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, με τελευταία του ομάδα να είναι η Δόξα Μεγαλόπολης.

Ο «Γηραιός» τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία, επιτυχίες και πολλά γκολ».

Σε ότι αφορά τα μεταγραφικά και παρά το γεγονός πώς η προετοιμασία της ομάδας είναι σε εξέλιξη, αλλά και αφού ληφθεί υπ όψιν πώς ο Διαγόρας ήθελε να ολοκληρώσει το ρόστερ του πριν να ξεκινήσουν οι εντατικές προπονήσεις, κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Εκείνο που πρέπει να επισημανθεί όμως, είναι πώς ο «γηραιός» θέλει να πάρει πλέον ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής, προκειμένου να προσθέσει περισσότερη εμπειρία αλλά και ικανότητες στο υπάρχων έμψυχο υλικό του. Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται με τους «κυανέρυθρους» να ετοιμάζονται πλέον για το φιλικό με τον Ιάλυσο, που θα δώσουν την Κυριακή στο «Οικονομίδειο»

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ
Η διοίκηση του συλλόγου αισθάνθηκε και χθες την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια τον πρόεδρο της ΕΠΣΔ Παναγιώτη Διακοφώτη, τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ Στέφανο Κυριαζή, αλλά και τον Διευθυντή του Οργανισμού Θεόδωρο Θεοδώρου, για τις προσφερθείσες υπηρεσίες τους στο θέμα των αδειών καταλληλότητας των γηπέδων.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του Διαγόρα για το θέμα αυτό:  

«Η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο της ΕΠΣΔ κ. Παναγιώτη Διακοφώτη, που συντόνισε τις απαραίτητες ενέργειες για την έκδοση των «αδειών καταλληλόλητας» των γηπέδων, που θα χρησιμοποιήσει η πρώτη ομάδα μας  στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, περιόδου 2017-2018. Του Δημοτικού Σταδίου «Ο Διαγόρας» και του γηπέδου Κοσκινού.

Επίσης, ευχαριστεί τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ κ. Στέφανο Κυριαζή για την διεκπεραίωση του θέματος, όπως το Διευθυντή του Οργανισμού κ. Θεόδωρα Θεοδώρου  και το υπόλοιπο προσωπικό, για την άμεση και άψογη συνεργασία τους».