«Ροδίων Άθλησις»: Ψάχνει το κομμάτι της συμπλήρωσης του παζλ…

Στο «Ροδίων Αθλησις» και εν όψει του πρωταθλήματος της Α2 βόλεϊ των ανδρών, οι Διοικούντες σε συνεργασία πάντα με τον κόουτς Νίκο Τρατσέλα, κάνουν κινήσεις προκειμένου να προσθέσουν κάτι ακόμα στο… παζλ της συμπλήρωσης του έμψυχου υλικού της ομάδας.

Βρίσκονται ήδη σε κάποιες επαφές με παίκτες που έχουν εμπειρία πάνω στο πρωτάθλημα της Α2 και με βάση τις εισηγήσεις του κόουτς, προσπαθούν να αποκομίσουν το καλύτερο δυνατό για την ομάδα που έχει φέτος υψηλούς στόχους.

Λεπτομέρειες δεν έγιναν ακόμα γνωστές, αλλά όπως φαίνεται αφορά παίκτες στους οποίους έχουν γίνει οι σχετικές προτάσεις και αναμένονται απαντήσεις.

Το σίγουρο είναι πάντως πως το «Ροδίων» θα έχει ολοκληρώσει την εικόνα του ρόστερ του, μέχρι το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Η διοίκηση, φροντίζει τα πάντα αυτές τις μέρες  σε ό,τι αφορά την καλύτερη δυνατή οργάνωση για τη μετάβαση  στην Αθήνα 21 και 22 Οκτωβρίου για τα φιλικά, αλλά και στις 28 και 29 του ίδιου μήνα στη Σάμο, όπου θα αντιμετωπίσει σε δυο συναντήσεις τον Κέρκη.

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΡΟΔΙΩΝ»
Στο μεταξύ ακόμα ένας χορηγός προστέθηκε χθες στη λίστα με τους δυνατούς υποστηρικτές του «Ροδίων». Πρόκειται για την ΑΡΙΣΤΟΝ-ΑΣΠΡΑΚΗΣ ΚΟΛΕΓΙΑΝΝΗΣ ΑΒΕΕ για την οποία η ανακοίνωση του «Ροδίων» που εκδόθηκε χθες αναφέρει:

«Ένας «μεγάλος» χορηγός , στηρίζει το ΡΟΔΙΩΝ άθλησις για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

 Η Εταιρεία «ΑΡΙΣΤΟΝ-ΑΣΠΡΑΚΗΣ ΚΟΛΕΓΙΑΝΝΗΣ Α.Β.Ε.Ε», για 3η συνεχή χρονιά  θα είναι «δίπλα» στο τμήμα  βόλεϊ του Σωματείου μας, στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Η επιχείρηση, με έδρα τη Ρόδο στηρίζει έμπρακτα την προσπάθειά μας και το λογότυπό της, εκτός από το χώρο του γηπέδου, παίρνει τη δική του θέση, στις  εμφανίσεις αποστολής  της ανδρικής ομάδας. 

Ευχαριστούμε θερμά τους κυρίους  Ασπράκη και Κολεγιάννη για την άμεση ανταπόκριση και τους ευχόμαστε κάθε επαγγελματική επιτυχία».