Με έδρα την Αρχίπολη ο ΑΕΡΑ

Οριστικά στην Αρχίπολη θα ξεκινήσει να δίνει τους φετινούς της αγώνες η ομάδα του ΑΕΡΑ.

Το γήπεδο όπως όλα δείχνουν στα Αφάντου δεν θα είναι έτοιμο την καθορισμένη περίοδο, με αποτέλεσμα να αναζητήσει άλλη έδρα ο «ερυθρόλευκος» σύλλογος για τα πρώτα ματς στην Α΄ Κατηγορία, μέχρι να ολοκληρωθούν φυσικά τα έργα στο γήπεδο του.

Αυτά με τη σειρά τους, όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσουν αφού πρώτα ολοκληρωθούν οι εργασίες στο Ενωσιακό γήπεδο του Καρακόνερου.

Η προετοιμασία πάντως της ομάδας, διεξάγεται στο γήπεδο Αφάντου προς το παρόν κι αν ξεκινήσουν τα έργα ενδέχεται να πάει ο ΑΕΡΑ στο Γκόλφ, για να συνεχίσει την προετοιμασία και να κάνει εκεί τις προπονήσεις του.

Στο μεταξύ και με αφορμή το δείπνο που παρέθεσε στην ομάδα ο κ. Αγγελάκος στο Ξενοδοχείο Alfa Beach, η Διοίκηση της ΑΕΡΑ εξέδωσε χθες την παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση:     

«Το Δ.Σ. της Α.Ε.Ρ.Α., οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά το ξενοδοχείο Alfa Beach και ειδικότερα τον ιδιοκτήτη κ. Αγγελάκο, για το δείπνο που παρέθεσαν στην ομάδα μας αλλά και για την βοήθεια που προσφέρει ο ίδιος στον σύλλογο εδώ  και αρκετά χρόνια».