Συγχαρητήρια επιστολή του Χ. Κόκκινου στην εταιρία Dodekanisos Seaways

Συγχαρητήρια επιστολή στον πρόεδρο κ. Γ. Σπανό και στο Δ.Σ. της εταιρίας Dodekanisos Seaways απέστειλε με έγγραφό του (με α.π. 209/10.8.2017) ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος με αφορμή την παραλαβή του νέου ταξιδιωτικού οδηγού 2017 - “12nisos DISCOVER THE AEGEAN ISLANDS” και του ντοκιμαντέρ που προβάλλει τις φυσικές ομορφιές, την Ιστορία, την παράδοση, τα πολιτιστικά μνημεία και τη σύγχρονη ζωή της Δωδεκανήσου και της Σάμου από την Dodekanisos Seaways.

Συγχρόνως γίνεται αναφορά για τη συνεπή ακτοπλοϊκή σύνδεση και το σημαντικό αναπτυξιακό ρόλο που διαδραματίζει καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους η εταιρία Dodekanisos Seaways, αφού μεταφέρει χιλιάδες μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες, συνδέει το σύνολο των νησιών της Δωδεκανήσου μεταξύ τους και με το βόρειο Αιγαίο (Σάμος).

Οι διακρίσεις της εταιρίας πιστοποιούν την ανοδική της πορεία και τα θετικά της αποτελέσματα.

Η επιστολή

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου για τον επιτυχημένο νέο ταξιδιωτικό οδηγό 2017 που εκδώσατε και είχα την τιμή να μου αποστείλετε και να παραλάβω.

Σε συνδυασμό και με το ντοκιμαντέρ σας που προβάλλει τις φυσικές ομορφιές, την Ιστορία, την παράδοση, τα πολιτιστικά μνημεία και τη σύγχρονη ζωή, αποτελούν οργανωμένες ενέργειές σας, που αφενός έρχονται να συνοδεύσουν τις μεγάλες προσπάθειες που πραγματοποιούνται για να μεταφέρετε ακτοπλοϊκώς τους μόνιμους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες των νησιών μας και αφετέρου την προβολή της Δωδεκανήσου και της Σάμου.

Είστε η ακτοπλοϊκή εταιρία που με συνέπεια στηρίζει συγκοινωνιακά τα Δωδεκάνησα και τα συνδέει και με το βόρειο Αιγαίο (Σάμος). Οι προσπάθειές σας αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και γι’ αυτό οφείλουμε να αναγνωρίσουμε δημόσια τη συνεπή προσφορά σας και να δηλώσουμε αρωγοί στην υλοποίηση των σχεδιασμών σας.

Με εκτίμηση,

Χαράλαμπος Κόκκινος
Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου