Πιο δυνατός ο Σταυρός Καλυθιών

Ενισχυμένος θα είναι τη νέα περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας γυναικείου ποδοσφαίρου ο Σταυρός Καλυθιών με την επιστροφή τριών παικτριών από τον ΑΣΤΙΡ.

Οι Μαρία Κτενά, Ευαγγελία Κοτσάνη και Ελευθερία Δράπανου θα είναι στη διάθεση του προπονητή του συλλόγου, Νίκου Ταχραμάνη μαζί με τη Χρυσούλα Αρχοντούλη, αφού πρόκειται να επιστρέψει στην ενεργό δράση, ξεκινώντας με τις υπόλοιπες παίκτριες την προετοιμασία στις 18 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση του Σταυρού Καλυθιών σχετικώς με τις τελευταίες του κινήσεις:

«Η Αθλητική Ένωση Σταυρός Καλυθιών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα την επιστροφή τριών παικτριών στο δυναμικό της ομάδας.

Η Μαρία Κτενά, η Ευαγγελία Κοτσάνη και η Ελευθερία Δράπανου είναι παλιές παίκτριες της ομάδας μας και από ό,τι φαίνεται ήρθε η ώρα να επιστρέψουν στην ομάδα απ’ όπου ξεκίνησαν κι έκαναν τα πρώτα τους βήματα ως ποδοσφαιρίστριες, καθώς ο Σταυρός Καλυθιών είναι η ομάδα που έφερε το γυναικείο ποδόσφαιρο στη Ρόδο και που συμμετέχει στα πανελλήνια πρωταθλήματα της ΕΠΟ πάνω από 20 χρόνια.

Οι τρεις τους, μαζί με την Χρυσούλα Αρχοντούλη, που επιστρέφει στην ενεργό δράση, θα πλαισιώσουν τις νεαρές παίκτριες της ομάδας και μαζί θα γίνουν ένα ισχυρό σύνολο για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Προπονητής της ομάδας θα είναι ο Νίκος Ταχραμάνης μιας και είναι γνώστης του γυναικείου ποδοσφαίρου ενώ συνεργάτης του θα είναι ο Μανώλης Αντωνίου.

Η προετοιμασία για τα κορίτσια του Σταυρού Καλυθιών θα ξεκινήσει στις 18 Σεπτέμβρη στο γήπεδο Καλυθιών.»