Ο Φοίβος υποδέχεται  τον Ιάλυσο

Στο κομμάτι του μονταρίσματος της ομάδας μπαίνει από σήμερα ο Φοίβος και επίσημα πλέον. Φιλοξενεί σε ένα αρκετά ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Κρεμαστής τον Ιάλυσο στις 18.00 κι ο Σάββας Ορφανίδης θα έχει την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενους τους παίκτες του, απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο και μάλιστα ανώτερης Κατηγορίας.

Όλοι σχεδόν οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Σάββα Ορφανίδη, εκτός από δυο εξαιρέσεις.
-Ο  Τόλης Παϊζάνος αισθάνθηκε ένα τράβηγμα στον τετρακέφαλο και έκανε φυσιοθεραπείες, προκειμένου να «προλάβει» να παίξει έστω και για λίγο στο σημερινό τέστ προετοιμασίας.

-Απών όπως όλα δείχνουν θα είναι και ο νεαρός Τάσος Φτάκλας, ο οποίος είχε ένα τράβηγμα ψηλά στον προσαγωγό.

Ο νεαρός μέσος του Φοίβου, ακολούθησε θεραπευτική αγωγή αλλά μάλλον χάνει το σημερινό φιλικό, καθώς θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς από την Τετάρτη 16 Αυγούστου.

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα πάρουν χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή τους, έχοντας ακολουθήσει ιδιαίτερα σκληρή προετοιμασία και σύμφωνα με το πρόγραμμα που θέσπισε –όπως και πέρυσι- ο Παναγιώτης Τσιάμης. Παρόλα αυτά δειχνουν να είναι σε καλή κατάσταση κάτι που πρέπει να δείξουν καθ όλη την διάρκεια της φετινής ποδοσφαιρικής περιόδου.  

Μόνο τους Παϊζάνο -Φτάκλα δεν θα έχει στην διάθεση του σήμερα ο Σάββας Ορφανίδης Μόνο τους Παϊζάνο -Φτάκλα δεν θα έχει στην διάθεση του σήμερα ο Σάββας Ορφανίδης