Δαμάγητος: «Τιμή η εμπιστοσύνη του Διαγόρα»

Τη χαρά και περηφάνιά του για την έναρξη συνεργασίας με το Διαγόρα σε επίπεδο ακαδημιών, εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Δαμάγητος. Η ανακοίνωση:

«Ο Α.Π.Σ. Δαμάγητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον Γ.Σ. Διαγόρα σε επίπεδο ακαδημιών ποδοσφαίρου. Νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή και χαρά για αυτήν την ιστορικής σημασίας συνεργασία μεταξύ του πατέρα Ολυμπιονίκη Διαγόρα και του γιού του επίσης Ολυμπιονίκη Δαμάγητου!

Είναι η πρώτη φορά που μια μεγάλη ομάδα του νησιού μας όπως ο Γ.Σ. Διαγόρας, δημιουργεί παράρτημα ακαδημιών και εκτός της πόλης της Ρόδου και μας τιμά ιδιαίτερα η εμπιστοσύνη για αυτήν τη συνεργασία όπως επίσης και της πρωτότυπης αυτής ιδέας.

Η ακαδημία θα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5-15 ετών από όλο το νησί της Ρόδου τα οποία θέλουν να ενταχθούν στην ιστορική ομάδα του Διαγόρα αλλά δεν έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής στα τμήματα της πόλης λόγω κυρίως αποστάσεων από αυτή.

Ευελπιστούμε να φιλοξενήσουμε στο νέο γήπεδο Θεολόγου, όπου τοποθετήθηκε συνθετικός χλοοτάπητας τελευταίας γενιάς και με νέες κτιριακές εγκαταστάσεις, παιδιά με όνειρα και φιλοδοξίες υπό την καθοδήγηση υπεύθυνων διπλωματούχων προπονητών του Γ.Σ. Διαγόρα, στελεχώνοντας στο μέλλον την ανδρική ομάδα στις μεγάλες κατηγορίες αλλά και άλλες μεγάλες Ελληνικές και Ευρωπαϊκές ομάδες.

Κοινός στόχος και φιλοσοφία μας για τα παιδιά, θα είναι η διασκέδαση και η επιδίωξη της ενασχόλησης τους με το άθλημα του ποδοσφαίρου, αποκτώντας έτσι την κατάλληλη κοινωνική και αθλητική εκπαίδευση για το μέλλον.

Ευχαριστούμε θερμά τους υπεύθυνους και τη διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρα για την εμπιστοσύνη προς τη διοίκηση και τεχνικό επιτελείο του Α.Π.Σ. Δαμάγητου.
Ευχή όλων μας για μία άρτια, αμοιβαία και εποικοδομητική συνεργασία!»