Γερό τεστ στην Κρεμαστή ο Ιάλυσος

Η καλή προσπάθεια στην πρωινή προπόνηση, αλλά και η κόπωση που ήταν ξεκάθαρη στα πρόσωπα αλλά και στις κινήσεις των παικτών, ανάγκασε τον Αλέξανδρο Αλεξιάδη να δώσει ρεπό χθες το απόγευμα στους παίκτες του Ιάλυσου . Κλήθηκαν από την τεχνική ηγεσία να δώσουν σήμερα το παρών ξανά στο γήπεδο, προκειμένου να μεταβούν στο γήπεδο της Κρεμαστής  το απόγευμα στις 18.00 και να δώσουν ακόμα ένα τέστ προετοιμασίας με αντίπαλο τον Φοίβο. 

Ο κόουτς του Ιάλυσου, δεν έδειξε καθόλου προθέσεις για το ποιους θα χρησιμοποιήσει στο σημερινό τέστ προετοιμασίας . Το σίγουρο είναι πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πώς θα χρησιμοποιήσει διαφορετικές ενδεκάδες  σήμερα και αύριο, με τον Φοίβο αλλά και  κόντρα στον Διαγόρα στο φιλικό του «Οικονομίδειου» αντίστοιχα .

Το καλό για τον κόουτς του Ιάλυσου, είναι πώς έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες του . Μάλιστα σε κανονικούς ρυθμούς πρέπει να σημειωθεί, πώς μπήκε κι ο Δημήτρης Σταυλάς ο οποίος δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, σε ένα από τα δυο φιλικά παιχνίδια.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΖΩΙΔΑΚΗ
Στο μεταξύ και στα πλαίσια των εκδηλώσεων που γίνονται στην Ιαλυσό αυτές τις μέρες , ο Ιάλυσος και η τοπική κοινότητα Ιαλυσού με την στήριξη του ΔΟΠΑΡ αλλά και της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου διοργανώνει την Τρίτη 15 Αυγούστου στην πλατεία Ιαλυσού μουσική βραδιά με πρωταγωνιστή τον γνωστό λυράρη και μαέστρο της μαντινάδας Νίκο Ζωιδάκη .

Η βραδιά θα ξεκινήσει στις 21.30 και ο Ιάλυσος καλεί όλους τους φίλους του, να δώσουν το παρών και να στηρίξουν και αυτή την προσπάθεια του συλλόγου.