ΑΕΡΑ: Ετοιμάζει «μπαμ» με Ντε Φρέιτας

Μεταγραφικό μπαμ με Βραζιλιάνο ετοιμάζει ο ΑΕΡΑ, προκειμένου να ενισχυθεί στο έμψυχο δυναμικό της.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έχει αγωνισθεί στο παρελθόν σε μεγάλες Βραζιλιάνικες ομάδες όπως η Φλαμέγκο αλλά γοητευμένος πλέον από την χώρα μας, εγκαταστάθηκε τα τελευταία χρόνια στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο, εξακολουθώντας να παίζει  ακόμα και σε αυτή την ηλικία που είναι τώρα.

Πρόκειται για τον Ντε Φρέιτας Τζοάο Μπόσκο (Μπίρο-Μπίρο) ο οποίος μετά τη Βραζιλία ήρθε στη χώρα μας και αγωνίσθηκε μεταξύ άλλων, στον ΑΟ Κορωνίδας Κοιλάδας ομάδα της ΕΠΣ Αργολίδας.

Από κει πήγε στη Σύρο για να παίξει και τώρα του έγινε πρόταση από τον ΑΕΡΑ, μιας και είναι καλός φίλος και πρώην συμπαίκτης του Μασάδο που ήδη παίζει στους «ερυθρόλευκους».

Ο Ντε Φρέιτας είναι στα 42 του πλέον, αλλά θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Οι συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή είναι προχωρημένες, αλλά δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί.

Ο ΑΕΡΑ θέλει φυσικά ενίσχυση στο ρόστερ της, αλλά ουσιαστικά κανείς δεν περιμένει την απόκτηση ενός τόσο μεγάλου ηλικιακά παίκτη, παρά τις ικανότητες του.

Ο Βαγγέλης Χοσάδας πιθανότατα είναι εκείνος που θα πει την τελευταία λέξη στο θέμα αυτό.

Ωστόσο οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας, βρίσκονται σε στάδιο προετοιμασίας και σήμερα θα πάνε στο γήπεδο Κοσκινού για να δώσουν φιλικό παιχνίδι με τον τοπικό Διγενή δοκιμάζοντας δυνάμεις και αποκαλύπτοντας την πρώτη αγωνιστική εικόνα, κόντρα στην νεοφώτιστη ομάδα των Κοσκινού. Το φιλικό στα Κοσκινού θα ξεκινήσει στις 16.30