Στα 2 εισιτήρια το 1 δώρο!

Γράφει η
Πίτσα Χατζή

Ευνοημένα τα νησιά των Κυκλάδων τόσο στην απόσταση, ναυτικά μίλια από Πειραιά όσο και από προσφορές που δέχονται από εταιρίες οι οποίες σπεύδουν και καλά κάνουν, να τονώσουν την τουριστική αγορά των Κυκλαδίτικων νησιών προσφέροντας στα 2 ακτοπλοϊκά εισιτήρια το ενα δώρο !

Έτσι η συνεργασία της Blue star Ferris με την Vodafon και της Hellenicseaways με την Cosmote εχει ως αποτέλεσμα να έχουν ...βουλιάξει η Πάρος, Νάξος, Τήνος και τα υπόλοιπα νησάκια και να μην υπάρχει για όλο τον Αύγουστο ...όχι δωμάτιο σε ξενοδοχείο αλλά ουτε ..ράτζο σε αχυρώνα!

Το γεγονός ότι οι νησιωτικοί αυτοί προορισμοί είναι και αρκετά κοντινοί από το λιμάνι του Πειραιά, περίπου 4-5 ώρες διαρκεί το ταξίδι, δίνει την ευκαιρία σε πολλούς Έλληνες εκδρομείς, κυρίως του Αυγούστου να απολαύσουν τις διακοπές τους έχοντας και ένα καλό πακέτο διακοπών.

Όπως μας είπαν σήμερα φίλοι Παριανοί αυτή την στιγμή το νησί είναι γεμάτο με Ιταλούς, Γάλλους και φυσικά Ελληνες τουρίστες και δεν πέφτει καρφίτσα!
Τόσο τουριστικό κόσμο δεν έχουν ξαναδεί στο νησί, με αποτέλεσμα ακόμα και οι ίδιοι που παραδέχονται ότι είναι λίγο ...γκρινιάρηδες να μην προλαβαίνουν να εξυπηρετήσουν τους τουρίστες!

Η Παροικιά εχει “αλωθεί”, το ίδιο και η Νάουσα και τα υπόλοιπα σημεία του νησιού!
Ευχάριστα όλα αυτά και μακάρι να πάει έτσι και να κλείσει και η φετινή σεζόν για όλους τους ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς με τα καλύτερα αποτελέσματα!
Όμως θα ήθελα να απευθύνω κλείνοντας και μια ερώτηση ..
Αυτές οι προσφορές εκτός από τα κοντινά νησιά μήπως θα μπορούσαν να γίνουν και για τα πιο μακρινά που εξ αντικειμένου λόγω απόστασης χρειάζονται επιπλέον υποστήριξη;
π.χ Κάσος, Καστελλόριζο, Αστυπάλαια, Τήλος, Κάλυμνος, Σύμη, Κως που είχε και τα προβληματάκια της τελευταία;...αλλά και όπου αλλού πιάνουν λιμάνια και για όσο θα πιάνουν ακόμα την καλοκαιρινή περίοδο, η Βlue star και η Ηellenic seaways; Μιλάμε για πανέμορφα και ειδυλλιακά νησιά που το μόνο τους μειονέκτημα είναι η απόσταση και έτσι μένουν λίγο ...ξεχασμένα και ...παραπονεμένα!

Όσο για την Vodafon και την Cosmote δεν το διαπραγματεύομαι ...οι καλύτεροι πελάτες τους είμαστε και εμείς εδώ στα λίγο........ μακρινά Δωδεκάνησα!

Ας κάνουν μια καλή προσφορά και για εδώ, εάν δεν την έχουν κάνει, ώστε να προσελκύσουν και εκδρομείς του Σεπτεμβρίου που είναι αρκετοί και θέλουν να ταξιδέψουν στα νησιά μας, αλλά ίσως τους πέφτει λίγο βαρύ όλο το πακέτο!
Ας βάλουν όλοι ένα ..χεράκι ειδικά για τα πιο μικρά και μακρινά νησάκια μας!
Το κίνητρο στις συνεχιζόμενες ημέρες της κρίσης ειδικά εάν είναι οικονομικό πάντα έχει ένα καλό αποτέλεσμα για όλους!

Καλό και ήρεμο 15Αύγουστο σε όλους!