Ενδιαφέρον, συμμετοχή, με μία λέξη… Αναγέννηση

Μέρες που θυμίζουν τις καλές εποχές του σωματείου, βιώνουν τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Αναγέννησης Έμπωνα.

Το νέο ξεκίνημα της ομάδας στηρίζεται με θέρμη από την τοπική κοινωνία, όπως μαρτυρά το ζωηρό ενδιαφέρον των φιλάθλων για τα τεκταινόμενα και η καθημερινή παρουσία δεκάδων επισκεπτών στο στέκι, που συνεχίζει να λειτουργεί στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου της κοινότητας.

 Τα ακόμα καλύτερα τα περιμένουν τα μέλη της διοίκησης την ερχόμενη Τρίτη, παραμονή Δεκαπενταύγουστου, στη μουσική βραδιά που διοργανώνουν, με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών (Μανώλης Νικήτας, Μανώλης Καμπούρης, Νεκτάριος Λαός, Στέργος Κορκίδας), στην πλατεία του Έμπωνα.

Παίρνει Χατζηπαυλή
Την απόκτηση ενός ικανού ποδοσφαιριστή, τον οποίο ο προπονητής Φιλήμονας Μιχαλάκης γνωρίζει καλά και έχει λόγους να εμπιστεύεται, είναι έτοιμη να «σφραγίζει» η Αναγέννηση. Στην ομάδα του Έμπωνα εντάσσεται ο 23χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός Μιχάλης Χατζηπαυλής, ο οποίος φορούσε στο περασμένο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας τη φανέλα του Εθνικού Αρχίπολης.