Με άλλη ενδεκάδα σήμερα ο Ιάλυσος

Το σημερινό φιλικό είναι από τα πιο δυνατά τεστ, που έχει δώσει μέχρι τώρα ο Ιάλυσος  στη φετινή του προετοιμασία. Αφού αντιμετώπισε χθες στο γήπεδο της Κρεμαστής τον δυνατό Φοίβο, σήμερα στις 18.00 στο «Οικονομίδειο», υποδέχεται το Διαγόρα. σε ένα ματς στο οποίο τόσο ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης, όσο και ο Αντρέας Σταύρου, αναμένεται να δουν πολλά και να σημειώσουν περισσότερα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι «ερυθροκίτρινοι» είναι πολύ πιεσμένοι από τις προπονήσεις, στις οποίες κάνουν πολύ καλή δουλειά, ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης, ο Λάζαρος Θρουμουλόπουλος , ο Γιάννης Κατσανίκας, αλλά και ο Νεκτάριος Κουλούμπρης με τους τερματοφύλακες. Σε ό,τι αφορά το ρόστερ, υπάρχει η δυνατότητα ο κόουτς του Ιάλυσου, να χρησιμοποιήσει δυο ενδεκάδες στα φιλικά δυο ημερών.

Έτσι στο σημερινό ματς θα διαφοροποιηθεί κατά πολύ η ενδεκάδα που παρέταξε χθες κατά του Φοίβου, θέλοντας να δει όλους τους παίκτες αγωνιζόμενους και φυσικά δίκαιος όντας, να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά που δούλεψαν μέχρι τώρα στην προετοιμασία.
Φυσικά δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με τραυματισμό, αφού και ο Δημήτρης Σταυλάς έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς και είναι στη διάθεσή του για τα τεστ προετοιμασίας.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΙΑΛΥΣΟΥ
Η Διοίκηση του Ιάλυσου επανέλαβε χθες για μια ακόμα φορά το κάλεσμα στους οπαδούς, τους φίλους, αλλά και τους κατοίκους της Ιαλυσού κυρίως, να δώσουν το παρόν την Τρίτη το βράδυ στις 21.30 στην εκδήλωση που θα γίνει στην πλατεία της Ιαλυσού, με πρωταγωνιστή τον γνωστό λυράρη Νίκο Ζωιδάκη, που θα διασκεδάσει τον κόσμο όπως μόνο εκείνος γνωρίζει. Η είσοδος είναι ελεύθερη και την εκδήλωση στηρίζουν εκτός από τον Ιάλυσο, ο ΔΟΠΑΡ, η τοπική κοινότητα Ιαλυσού  και η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.