Γερό τεστ στο  «Οικονομίδειο» ο Διαγόρας

Ένα ακόμα γερό τεστ θα δώσει σήμερα το απόγευμα στις 18.00 ο Διαγόρας. Θα αντιμετωπίσει στο «Οικονομίδειο» τον Ιάλυσο. Οι δυο ομάδες βρίσκονται σε διαδικασία μονταρίσματος, ενώ το χαρακτηριστικό για τον Διαγόρα είναι πως δεν έχει κλείσει ακόμα το ρόστερ του.

Ο Ανδρέας Σταύρου θα χρησιμοποιήσει στο σημερινό παιχνίδι όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, πλην του Ευαγγελιδάκη. Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής, αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στο δικέφαλο κι εδώ και μερικές μέρες ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας, προκειμένου να επανέλθει στους ρυθμούς που πρέπει. Ο κόουτς του Διαγόρα, δεν θα τον χρησιμοποιήσει στο σημερινό φιλικό και πιστεύεται πως από αύριο Δευτέρα, θα μπει στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.
Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το σημερινό φιλικό στο «Οικονομίδειο»

Σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές, είναι γνωστό πως ο «γηραιός» δεν έχει κλείσει το ρόστερ του. Υπάρχει κάποια καθυστέρηση στο να συμβεί αυτό, αλλά ο Διαγόρας θέλει να αποκτήσει παίκτες  που να ταιριάζουν στην φιλοσοφία αλλά και στο παιχνίδι του, καθώς η συνέχεια στην Γ΄Εθνική δεν θα είναι φέτος εύκολη, όσο φαινεται.
Έτσι μέσα στην εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις στον τομέα τον μεταγραφικό.
Το επόμενο πάντως τέστ της ομάδας που έχει προγραμματιστεί, είναι αυτό με την ΑΕΡΑ στο Δημ. Στάδιο της πόλης μας.