Τη λαχτάρα του κόσμου του κέρδισε ο Άρης

Για την εξαγωγή ουσιαστικών συμπερασμάτων είναι προφανώς νωρίς, παρότι δεν μπορεί να αγνοηθεί η πραγματικότητα που θέλει τον Άρη να έχει αναβαθμιστεί ποιοτικά, μέσα από τη δόμηση ενός ρόστερ που ταιριάζει σε ομάδα-πρωταγωνίστρια.

Το μεγάλο κέρδος των «κιτρινόμαυρων» από το πρώτο φιλικό παιχνίδι τους την περασμένη Παρασκευή, με αντίπαλο τον Διαγόρα Βατίου, δεν αναφέρεται τόσο στην ενθαρρυντική εικόνα που επιβεβαίωσε πως χτίζεται κάτι καλό, όσο στην εικόνα της εξέδρας, η οποία, παρά τις δυσκολίες της εποχής, παρέπεμπε σε επίσημο ματς!

Την αγαπημένη ομάδας τους έσπευσαν να δουν από κοντά δεκάδες φίλαθλοι, οι οποίοι και έστειλαν μήνυμα συσπείρωσης, φανερώνοντας ταυτόχρονα τη λαχτάρα τους να καμαρώσουν ξανά έναν Άρη-άξιο διεκδικητή του τίτλου.

Ο προπονητής Στάθης Φαρμακίδης αποτίμησε θετικά τα όσα είδε στο χορτάρι από τους ποδοσφαιριστές του, δηλώνοντας ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα προσπάθειά τους,  έσπευσε όμως να υπενθυμίσει στους πάντες πως για να βρεθεί η ομάδα στην κατάσταση που ο ίδιος επιθυμεί, απαιτείται ακόμα μεγαλύτερη προσήλωση και πολλή, σκληρή δουλειά.  

Ο έμπειρος τεχνικός θα συνεχίσει να βγάζει το «λάδι» των παικτών του μέχρι και αύριο, το  Δεκαπενταύγουστο θα τους ξεκουράσει, ενώ την Τετάρτη θα τους περιμένει στο γήπεδο της Ψίνθου, όπου στις 5:15 το απόγευμα θα ξεκινήσει το φιλικό παιχνίδι με την Δόξα.

Σημειώνεται, πως στο προχθεσινό ματς με το Βάτι δεν αγωνίστηκαν οι Λάκης Αξιώτης και Σάββας Σκυλλαράκης, οι οποίοι έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις, ενώ έλλειψε και ο νεοαποκτηθείς επιθετικός Στέλιος Σακελλάρης, ο οποίος ταλαιπωρείται από τις αμυγδαλές του και είναι κρεβατωμένος με πυρετό.

Αντίθετα, χρόνο συμμετοχής πήρε ο Γιώργος Κοντόγιαννος, επιβεβαιώνοντας με την παρουσία του την «καθαρή» μαγνητική τομογραφία, που έκανε αμέσως μετά τον, όπως αποδείχθηκε επιπόλαιο, τραυματισμό του στον αχίλλειο.