Τρίτη θέση στη Σύρο για Αρβανίτη/Μακρή

Πέρασε στα ψηλά αλλά αποτελεί κι αυτή η διάκριση μέρος της δουλειάς που γίνεται από το «Ροδίων Αθλησις» και στο beachvolley.

Μάλιστα οι άνθρωποι του όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση τους, σκέφτονται να δημιουργήσουν αγωνιστικό τμήμα beachvolley τόσο για μικρά παιδιά όσο και για ενήλικες, συνεχίζοντας έτσι την πορεία χρόνων τώρα, ανάπτυξης του βόλεϊ σε όλες του τις εκφάνσεις.

Μάλιστα το τμήμα θα λειτουργήσει καθ’ όλη την περίοδο 2017-18. Την προϋπόθεση ορίζει μια διάκριση του Νίκου Αρβανίτη αλλά και του Νίκου Μακρή που βρέθηκαν στη Σύρο πριν λίγες μέρες, αγωνίσθηκαν εκεί και κατέλαβαν την τρίτη θέση στους άνδρες.

Αναλυτικότερα για το θέμα αυτό, η ανακοίνωση του «Ροδίων» αναφέρει:

«Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση  των αθλητών του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις, Αρβανίτη Νικολάου και Μακρή Νικολάου, στο 6ο Τουρνουά Beach Volley που πραγματοποιήθηκε από τις 2 έως τις 6 Αυγούστου 2017, στη Σύρο!

  Οι παίκτες της ανδρικής μας ομάδας, έχοντας μια πολύ καλή  παρουσία  προηγούνταν στο τάι μπρέικ με 11-8 αλλά τελικά έχασαν με 2-1 από τους πρωταθλητές του τουρνουά κατακτώντας έτσι την 3η θέση!

  Η επιτυχία των αθλητών μας, μας έδωσε το έναυσμα για σκέψη δημιουργίας από το Σωματείο μας, αγωνιστικού τμήματος beach volley  τόσο για παιδιά, όσο και για ενήλικες το οποίο και θα λειτουργεί καθ’ όλη της διάρκεια της αθλητικής περιόδου 2017-2018!

  Η Διοίκηση του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις συγχαίρει θερμά τόσο τους διοργανωτές του Τουρνουά όσο και τους αθλητές Αρβανίτη Νικόλαο και Μακρή Νικόλαο και τους εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά».