Εργαστήρι  Land Art για παιδιά στο πάρκο Ροδινιού

Εργαστήρι Land Art για παιδιά θα πραγματοποιηθεί στις 19 Αυγούστου (5 μ.μ.-7 μ.μ.,) στο πάρκο του Ροδινιού, από τη Nature of Art at Rodini.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Το Σάββατο 19 Αυγούστου και ώρα 17.00 θα συγκεντρωθούμε στην κεντρική είσοδο του πάρκου του Ροδινιού, όπου μαζί με την εικαστικό Στέλλα Ματάλα θα ακολουθήσει δράση κατασκευής έργων στη φύση, εμπνευσμένη από τον καλλιτέχνη Goldsworthy.

Το εργαστήρι απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού και γυμνασίου. Οι γονείς θα πρέπει να είναι μαζί με τα παιδιά τους, παιδιά γυμνασίου μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν το εργαστήρι δίχως τη συνοδεία των γονιών τους. Όλοι θα πρέπει να έχουν γάντια μαζί τους για τη συλλογή των υλικών από τη φύση!

Θα χρησιμοποιήσουμε κλαδιά, πεσμένα φύλλα, πέτρες και άλλα φυσικά υλικά που θα βρούμε εκεί, και θα δημιουργήσουμε εικόνες με τη φαντασία μας, παίρνοντας έμπνευση από τις δημιουργίες του Goldsworty!

Τα έργα θα παραμείνουν στο χώρο και θα συμπεριληφθούν στην Περιηγητική Έκθεση με τίτλο “Φύση της Τέχνης”, που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του πάρκου 1-5 Σεπτεμβρίου».