Νέο ξεκίνημα για τις ακαδημίες της Ρόδου

Σε νέες βάσεις επιχειρεί να δομήσει η Ρόδος το μέλλον των ακαδημιών της. Η διοίκηση των «ελαφιών» επέλεξε ως υπεύθυνο οργάνωσης των τμημάτων υποδομής τον παλαίμαχο του συλλόγου Μιχάλη Γιαννουκά, τεχνικό διευθυντή τον Παναγιώτη Μπεκιάρη και προπονητές τους διπλωματούχους Μιχάλη Χαρίτο, Δημήτρη Γκάιδα, Βασίλη Σπέρτο και Αντώνη Οικονόμου. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, η διοίκηση περιγράφει τη φιλοσοφία που θα διέπει τη λειτουργία των ακαδημιών, παρουσιάζει τη δομή της, ενώ ενημερώνει τους γονείς για την έναρξη των εγγραφών. Αναλυτικά:

«Η γνώση, ο σεβασμός στην ιστορία του συλλόγου και η ευθύνη απέναντι στα παιδιά και στο μέλλον τους θα είναι τα βασικά στοιχεία της φιλοσοφίας, που θα διαπνέει την προσπάθεια αναδιοργάνωσης και αναβάθμισης της λειτουργίας των ακαδημιών του Α.Σ. Ρόδος.

Τα αναπτυξιακά τμήματα θα συνεχίσουν να λειτουργούν υπό καθεστώς  ανεξαρτησίας, με νέο υπεύθυνο οργάνωσής τους τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του συλλόγου, Μιχάλη Γιαννουκά και στηριζόμενα στη δουλειά πέντε εξαιρετικών και έμπειρων διπλωματούχων προπονητών. Τεχνικός διευθυντής και υπεύθυνος της εφηβικής ομάδας αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Μπεκιάρης (δίπλωμα UEFA B’), υπεύθυνος της παιδικής ομάδας ο Μιχάλης Χαρίτος (δίπλωμα UEFA B’-πιστοποίηση UEFA A’), υπεύθυνος του τμήματος προπαίδων ο Δημήτρης Γκάιδας (δίπλωμα UEFA A’), υπεύθυνος του τμήματος τζούνιορ ο Βασίλης Σπέρτος (δίπλωμα UEFA B’) και υπεύθυνος των τμημάτων προτζούνιορ και μπαμπίνι ο Αντώνης Οικονόμου (δίπλωμα UEFA B’).

 Οι εγγραφές στις ακαδημίες του Α.Σ. Ρόδος, οι οποίες παραμένουν μέλος του δικτύου ακαδημιών του ΟΠΑΠ, ξεκίνησαν, Οι γονείς μπορούν να απευθύνονται στους προπονητές Παναγιώτη Μπεκιάρη (τηλέφωνο 6944 288 788) και Αντώνη Οικονόμου (τηλέφωνο 6946 001 131). Το πρόγραμμα των προπονήσεων θα ανακοινωθεί προσεχώς».

Ο Μιχάλης Γιαννουκάς ανέλαβε την ευθύνη των τμημάτων υποδομής	                  (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)Ο Μιχάλης Γιαννουκάς ανέλαβε την ευθύνη των τμημάτων υποδομής (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)