«Ζωντανή» η Ασπίδα Απολακκιάς

«Ζωντανή» η Ασπίδα Απολακκιάς

«Ζωντανή» η Ασπίδα Απολακκιάς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 332 ΦΟΡΕΣ

Στην απόφαση να κατεβάσουν την ομάδα στις διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου κατέληξαν οι παράγοντες του συλλόγου

Σε ήρεμα «νερά» φαίνεται πως επιστρέφει η Ασπίδα Απολακκιάς και όλα δείχνουν πως θα δώσει κανονικά το παρών στις διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πριν από λίγες μέρες, οι παράγοντες του συλλόγου συγκεντρώθηκαν προκειμένου να συζητήσουν για την επόμενη μέρα της ομάδας και για το κατά πόσο είχε τα αποθέματα δυνάμεων να συνεχίσει να λειτουργεί, συμμετέχοντας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας.

Οι Απολακκιάτες τα έβαλαν κάτω και κατέληξαν στο συμπέρασμα πως οι δυσκολίες είναι εφικτό να αντιμετωπιστούν, αρκεί να υπάρξει συσπείρωση δυνάμεων και συμμετοχή στα κοινά της ομάδας.

Στο νέο διοικητικό σχήμα, το οποίο αναμένεται να αναδειχθεί το σαββατοκύριακο, θα μπει ένας ικανός αριθμός παραγόντων, παλιών και νέων, την ίδια στιγμή που η αναζήτηση ποδοσφαιριστών, ως επί το πλείστον νεαρής ηλικίας, έχει ξεκινήσει, όπως άλλωστε και του προπονητή που θα αναλάβει να «χτίσει» τη νέα Ασπίδα.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού

Στην Εθνική βόλεϊ Κ16 η Σοφία Καλημεράκη του Ροδίων Άθλησις!

Γ’ Εθνική – 32η Αγωνιστική: Πλήρης δράση σήμερα και αύριο

ΑΕΡΑ: Με ενδεκάδα ανάγκης στο Μαρκόπουλο