Όμορφη παρέα εντός κι εκτός γηπέδου στον Διαγόρα Βατίου

Ένα υπέροχο σαββατόβραδο πέρασαν τα μέλη της διοίκησης, ο προπονητής, οι ποδοσφαιριστές και οι φίλοι του Διαγόρα Βατίου.

Η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωσή τους, η οποία διοργανώθηκε στην πλατεία της κοινότητάς τους, θα τους μείνει αξέχαστη, καθώς  διασκέδασαν με την ψυχή τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, σφυρηλατώντας ακόμα περισσότερο τους μεταξύ τους ισχυρούς δεσμούς.

Μέλη της μεγάλης παρέας παραμένουν και οι πρώην αρχηγοί της ομάδας, ο Γιάννης Ζωάννου και ο Δημήτρης Ζουρούδης, οι οποίοι τιμήθηκαν με πλακέτες, που τους απένειμαν ο πρόεδρος Γιάννης Καμπούρης και ο γενικός αρχηγός Γιάννης Καραγιάννης.
                                                      
Εκλεκτοί επισκέπτες
Ο δήμαρχος Ρόδου, Φώτης Χατζηδιάκος, καθώς και ο διοικητής της 95 ΑΔΤΕ, υποστράτηγος Νικόλαος Χιονής, τίμησαν με την παρουσία τους τη γιορτή του Διαγόρα Βατίου.

Η διοίκηση των «κυανέρυθρων» τους ευχαριστεί θερμά, ενώ ένα μεγάλο «ευχαριστώ» απευθύνει και στους χορηγούς, όπως και σε όλους εκείνους που με τη συμμετοχή τους εγγυήθηκαν την απόλυτη επιτυχία της βραδιάς.
                                                       
Περιμένει επιστροφές  
Το σαββατοκύριακο κύλησε για τους ποδοσφαιριστές του Διαγόρα Βατίου χωρίς προπόνηση, ενώ «ανάσες» θα πάρουν και σήμερα. Από αύριο Τετάρτη ο Γιάννης Καμπούρης και οι παίκτες του θα στρωθούν και πάλι στη δουλειά, περιμένοντας το δεύτερο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας τους, κόντρα στον Απόλλωνα το ερχόμενο Σάββατο στις Καλυθιές. 

Καλώς εχόντων των πραγμάτων και σε αντίθεση το δίτερμα με τον Άρη, την περασμένη Παρασκευή, ο τεχνικός των Βατενών θα έχει στη διάθεσή του τους Τριαντάφυλλο Καμπούρη, Νίκο Μοσχή και Λάμπρο Ζωάννου, οι οποίοι αντιμετώπιζαν μικροπροβλήματα τραυματισμών.