Εκ των έσω ο αντι-Μπάρδης στο Διγενή

Από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας ήταν φανερό πως στη συνεργασία του Διγενή με τον Τίμη Μπάρδη κάτι δεν πάει καλά, δεδομένου  πως ο 20χρονος μέσος δεν έδινε το παρών στις προπονήσεις, με τη διοίκηση να χαρακτηρίζει την απουσία του αδικαιολόγητη.

Εν τέλει, το «διαζύγιο», μετά από ένα «γάμο» που διήρκησε μόλις λίγες εβδομάδες, ήρθε το απόγευμα του Σαββάτου, στο περιθώριο του φιλικού αγώνα των Κοσκινιατών με τον ΑΕΡΑ, με τον ποδοσφαιριστή να ζητάει την ελευθέρα του και τους παράγοντες του σωματείου να ανταποκρίνονται χωρίς να έχουν αντιρρήσεις.

 Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Διγενής δεν πρόκειται να αναζητήσει τον αντικαταστάτη του Μπάρδη δια της μεταγραφικής οδού. Το ρόστερ της ομάδας είναι γεμάτο, στην προετοιμασία συμμετέχουν περίπου τριάντα ποδοσφαιριστές και ο προπονητής Σάσα Γιόνοβιτς είναι πεπεισμένος πως υπάρχουν ουκ ολίγοι παίκτες, παλιοί και νέοι, που μπορούν να ανταποκριθούν.

Κατά τα άλλα, ικανοποιημένοι έμειναν οι άνθρωποι των νεοφώτιστων από την παρουσία της ομάδας στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας, το περασμένο Σάββατο κόντρα στον ΑΕΡΑ (έληξε ισόπαλο 1-1).  Το δεύτερο τεστ έχει προγραμματιστεί για τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου, με αντίπαλο τον Κλεόβουλο στο γήπεδο Κοσκινού.