Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση για τον Ηρακλή

Ένα «γεμάτο» και εξαιρετικά ενδιαφέρον σαββατοκύριακο περιμένει τον Ηρακλή Μαριτσών. Το ερχόμενο Σάββατο, οι «ροπαλοφόροι» διοργανώνουν το τουρνουά Μανώλης Βασιλώττος-Τσαμπίκος Παπαδημήτρης», στο πλαίσιο του οποίου θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν δύο εξαιρετικά χρήσιμα φιλικά παιχνίδια, κόντρα τον Κλεάνθη και τον Αστέρα Παστίδας.

 Την Κυριακή το ποδόσφαιρο θα μείνει για λίγες ώρες στην άκρη, καθώς τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας του συλλόγου θα μεταφερθούν στην Ιερά Μονή του Σωτήρα, για να διασκεδάσουν στην «1η Γιορτή του Τσοπάνη». Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «ο Κερωνιάτης», με το Σύλλογο Γυναικών Μαριτσών, καθώς και με τους κτηνοτρόφους της περιοχής.

Βαρύ πένθος για το Θεοφάνη Λορέντζο   

  Δύσκολες ώρες περνάει ο επί χρόνια αρχηγός του Ηρακλή, Θεοφάνης Λορέντζος, καθώς έχασε ξαφνικά τον αγαπημένο του πατέρα, Βασίλη, που υπήρξε ποδοσφαιριστής της ομάδας. Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου εκφράζουν στον ίδιο και στους οικείους του, τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους, όπως και ο επίτιμος πρόεδρος, Γιώργος Παπαδημήτρης.