Αποχαιρετάει ο Οικονόμου, νέο μέσο ψάχνει η Ρόδος

Η διαδικασία συγκρότησης μίας ομάδας ουσιαστικά εκ του μηδενός, με πολλά καινούργια «υλικά», και το χρόνο της απαιτεί, και δύσκολη είναι, αλλά και τα απρόοπτά κρύβει, δεδομένου πως πάντα υπάρχει η πιθανότητα κάποια προεπιλεγμένα κομμάτια του «παζλ» να μην «κολλήσουν» στην τελική εικόνα.   

Μία τέτοια περίπτωση φαίνεται πως είναι για τη Ρόδο ο Κώστας Οικονόμου.
Πριν καλά καλά κλείσει μήνας από την ανακοίνωση της απόκτησής του, ο 33χρονος πρώην μέσος του Ολυμπιακού Βόλου είναι έτοιμος να πει «αντίο», με τις αιτίες να «μοιράζονται», κατά τις υπάρχουσες πληροφορίες, ανάμεσα σε έκτακτες υποχρεώσεις οικογενειακής φύσεως και το γεγονός πως απλά δεν ταιριάζει με τα όσα έχει στο μυαλό του ο προπονητής Πάρης Ανδράλας.  
Τα «ελάφια» φέρονται να βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του, την ίδια στιγμή που ψάχνουν άλλους δύο ποδοσφαιριστές για να κλείσουν οριστικά το ρόστερ τους.

Μπαίνουν οι τραυματίες
Μέρα ξεκούρασης θα είναι η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές της Ρόδου, οι οποίοι έδωσαν το περασμένο Σάββατο φιλικό παιχνίδι με τον Κλεάνθη (το κέρδισαν με 3-1) και συνέχισαν με μονές προπονήσεις τόσο την Κυριακή, όσο και χθες.
Ο Πάρης Ανδράλας περιμένει, από  αύριο, τη σταδιακή επανένταξη στις προπονήσεις των Μανώλη Ευγενικού και Παναγιώτη Ζώνα, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από διάστρεμμα, καθώς και του Σερτζίνιο, ο οποίος αισθάνθηκε σφίξιμο στο δικέφαλο κι έμεινε προληπτικά εκτός του φιλικού με τους Παραδεισιώτες.