ΑΕΡΑ: Πήρε Μπάρδη, στον «πάγο» ο Φρέιτας

Έντονες προσπάθειες καταβάλουν οι Διοικούντες αλλά και η τεχνική ηγεσία του ΑΕΡΑ, για να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα το ρόστερ της ομάδας και να μπει χωρίς κανένα πρόβλημα στην τελική ευθεία της προετοιμασίας, εν όψει του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν χθες ακόμη έναν ποδοσφαιριστή που αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα του Αφάντου.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Μπάρδη που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από το Διγενή. Η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του ΑΕΡΑ:

"Το Δ. Σ. της Α. Ε. Ρ. Α. ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Μπάρδη. Τον καλωσορίζουμε στον σύλλογο και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες." Στο μεταξύ έχει «παγώσει» το θέμα της απόκτησης του Βραζιλιάνου Ντε Φρέιτας για πολλούς λόγους, αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα συνεχιστεί η προσπάθεια απόκτησής του.

Στο μεταξύ ο Τάσος Παυλίδης απουσιάζει με άδεια στην Αθήνα κι αναμένεται στο νησί μας την Πέμπτη. Θα ακολουθήσει κανονικά τις προπονήσεις και θα είναι στη διάθεση του Βαγγελη Χοσάδα για το φιλικό του ΑΕΡΑ με το Διαγόρα.  Απών από τις προπονήσεις είναι ο Μιχάλης Πλύγκος, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο.

Οι υπόλοιποι «ερυθρόλευκοι» προπονούνται σε κανονικά και θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το φιλικό του Σαββάτου.