Πολύς κόσμος στην Καλλιθέα  στη συναυλία του Στέφανου Κορκολή

Τη Δευτέρα, 14 Αυγούστου στο μαγευτικό χώρο τον Πηγών Καλλιθέας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η συναυλία του διεθνούς φήμης πιανίστα, Στέφανου Κορκολή. Η συναυλία αυτή είναι η πρώτη από μία σειρά ποιοτικών πολιτιστικών εκδηλώσεων που στόχο έχουν την ανάδειξη και προβολή του μνημείου.

Ο Σέργιος Αϊβάζης, καλλιτεχνικός διευθυντής της σειράς των εκδηλώσεων αυτών, παρουσίασε στο κοινό το Στέφανο Κορκολή που συνοδευόταν από τη μοναδική νέα ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη και τους μουσικούς, Κώστα Πυρένη και Βασίλη Δεφίγγο.
Ο Στέφανος Κορκολής αποζημίωσε το ενθουσιώδες κοινό που από νωρίς γέμισε το χώρο ασφυκτικά, με μελωδίες από τις πρώτες μουσικές του συνθέσεις και τα ορχηστρικά του έργα, αγαπημένες συνθέσεις του Μίκη Θεοδωράκη, του Μίμη Πλέσσα, καθώς και μελωδίες από το ξένο ρεπερτόριο, όπως το Libertango του Astor Piazzola.

 


Ο γνωστός καλλιτέχνης εξέφρασε πολλές φορές την αγάπη του για τη Ρόδο και το υπέροχο κοινό και κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της συναυλίας, κατέβηκε από τη σκηνή για να βρεθεί δίπλα στον κόσμο, ο οποίος και τον αποθέωσε.

Τη συναυλία τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Ρόδου, κος Φώτης Χατζηδιάκος.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Ρόδου και τη ΔΕΡΜ Α.Ε., το ΙΝΚΑ Δωδεκανήσου καθώς και τους πολύτιμους χορηγούς μας, Rodos Palace, Grande Albergo delle Rose, Helionephro, Rodogaz, Peugeot Παρασκευάς, Απλώς Φρέσκο, Pane di Capo, Dimellis foods-Τροφοσύνθεση, καθώς και όλα τα ΜΜΕ που στήριξαν την εκδήλωση.

Η επόμενη προγραμματισμένη εκδήλωση στις Πηγές Καλλιθέας είναι το 3ο Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου που θα λάβει χώρα στις 26 Αυγούστου, ώρα 21.00 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Ευχαριστούμε για το φωτογραφικό υλικό της εκδήλωσης τον Βασίλη Καιμενάκη.