Πρόσκληση για συμμετοχή στο Run Greece

Πρόσκληση για συμμετοχή στο Run Greece

Πρόσκληση για συμμετοχή στο Run Greece

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 221 ΦΟΡΕΣ

Οι διοργανωτές του αγώνα θέλουν όσο γίνεται περισσότερους δρομείς στη Ρόδο την 1η Οκτωβρίου

Συνεχίζεται η διαδικασία online εγγραφών για τον πρώτο αγώνα δρόμου RUN GREECE στη Ρόδο, που θα διεξαχθεί την 1η Οκτωβρίου στα 5 και 10χλμ., όπως επίσης στα 1000μ. για τους μαθητές και τις μαθήτριες δημοτικών σχολείων.

Ο αγώνας στο νησί μας, διεξάγεται φέτος για πρώτη φορά από τον ΣΕΓΑΣ με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Ρόδου, και Μεγάλο Χορηγό, όπως και σε όλους τους αγώνες της σειράς RUN GREECE, τη WIND HELLAS.

Έκτη στάση για τη φετινή σειρά RUN GREECE η πόλη μας, όπου περίπου 2.500 δρομείς αναμένεται να συμμετάσχουν σε όλους τους αγώνες δρόμου της διοργάνωσης και να απολαύσουν μια μοναδική γιορτή με φόντο το μαγευτικό μεσαιωνικό τοπίο της πόλης και τερματισμό στην Πλατεία Ελευθερίας.

Η απόφαση του ΣΕΓΑΣ να εντάξει τη Ρόδο στο δίκτυο των πόλεων που φιλοξενούν τους αγώνες RUN GREECE αποτελεί σημαντική εξέλιξη του θεσμού που λέγεται RUN GREECE. Μέσα από τον αγώνα αυτόν, το RUN GREECE μεγαλώνει, εξαπλώνεται σε όλη την ελληνική επικράτεια και ενισχύει το διεθνές προφίλ του.

H διαδικασία online εγγραφών για τον αγώνα είναι δυνατή μόνο μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης (www.run-greece.gr), ενώ έντυπες αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται μετά τις 25 Αυγούστου στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου (Δημοτικό Στάδιο Ρόδου «ΔΙΑΓΟΡΑΣ») αλλά και στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, στον Πεζόδρομο Πλαστήρα (έναντι Ακταίον).
Οι διοργανωτές προσκαλούν όλους όσοι θέλουν, να είναι παρόντες στον πρώτο αγώνα RUN GREECE- Ρόδος 2017 και να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή ώστε να τους ακολουθήσουν σε αυτό το υπέροχο ταξίδι.

Η σειρά αγώνων RUN GREECE απευθύνεται σε όλους τους ενεργούς πολίτες κάθε ηλικίας, και μας προτρέπει σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής μέσα από την άθληση και τη συμμετοχή. Δεν αποτελούν μόνο ένα τοπικό αθλητικό γεγονός αλλά δράσεις που αφορούν στο σύνολο της κοινωνίας μέσα από την ενεργή συμμετοχή των ίδιων των πολιτών και τον κοινωνικό χαρακτήρα που τους προσδίδει η στήριξη - μέσα από τους ίδιους τους αγώνες - κοινωφελών ιδρυμάτων και οργανισμών στις πόλεις που διοργανώνονται, από τον Μεγάλο Χορηγό του αγώνα και τον ΣΕΓΑΣ.

Για τις εγγραφές
Το Κέντρο Εγγραφών των αγώνων RUN GREECE ΡΟΔΟΣ από όπου όλοι οι εγγεγραμμένοι δρομείς για τους αγώνες της πόλης της Ρόδου (Αγώνες 5 & 10χλμ και Αγώνας Παιδιών) θα παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους, θα φιλοξενηθεί στο Ξενοδοχείο BEST WESTERN RHODES PLAZA το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 από τις 10.00 έως τις 20.00.

Είναι σημαντικό όλοι οι δρομείς να φροντίσουν για την έγκαιρη παραλαβή του αριθμού συμμετοχής τους το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 (εντός των αναγραφόμενων ωρών), καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στον αγώνα!
Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η συμμετοχή στον αγώνα χωρίς αριθμό.

Για την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής
Για την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής κάθε δρομέα είναι απαραίτητη η προσκόμιση ταυτότητας (ή άλλου αντίστοιχου εγγράφου, πχ. διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης, κλπ.) και η επίδειξη του email με τον αριθμό συμμετοχής, για όσους δρομείς έχουν δηλώσει την ηλεκτρονική διεύθυνση (email) τους.

Για τον δρομέα που αδυνατεί να παραλάβει ο ίδιος τον αριθμό συμμετοχής του, υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής του από άλλο άτομο. Στη περίπτωση αυτή, το άτομο που θα παραλάβει θα πρέπει να έχει μαζί του μία απλή φωτοτυπία της ταυτότητας ή άλλου επίσημου εγγράφου του εγγεγραμμένου δρομέα και αντίγραφο του email με τον αριθμό συμμετοχής. Διαφορετικά δεν είναι δυνατή η παραλαβή του αριθμού συμμετοχής σε καμία περίπτωση.

Η παραλαβή των αριθμών συμμετοχής για τον Αγώνα Παιδιών γίνεται ΜΟΝΟ από τους κηδεμόνες των παιδιών. Αριθμοί Συμμετοχής δεν δίνονται σε παιδιά χωρίς τη συνοδεία των κηδεμόνων τους.

Η παραλαβή των αριθμών συμμετοχής Ομαδικών Εγγραφών Σχολείων (ομαδική εγγραφή μαθητών του σχολείου) μπορεί να γίνει από έναν εκπρόσωπο του σχολείου ο οποίος θα έχει μαζί του λίστα με τα ονόματα και τους αριθμούς συμμετοχής των παιδιών της ομάδας του σχολείου. Οι επικεφαλής των ομάδων θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν προ-ενημερώσει σχετικά τα μέλη τους σε περίπτωση ομαδικής παραλαβής.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!