Επέστρεψε στον Αστέρα Παστίδας ο Παγκράτης

Επέστρεψε στον Αστέρα Παστίδας ο Παγκράτης

Επέστρεψε στον Αστέρα Παστίδας ο Παγκράτης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 191 ΦΟΡΕΣ

Θα φοράει και αυτή την περίοδο τη φανέλα του συλλόγου

Ακόμα έναν ποδοσφαιριστή πρόσθεσε στο ρόστερ του ο Αστέρας Παστίδας. Πρόκειται για τον Αλέξανδρο –Σπυρίδων Παγκράτη, ο οποίος φορούσε και πέρυσι τη φανέλα της ομάδας της Παστίδας.

Ο 20χρονος νεαρός ποδοσφαιριστής που στο ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου είχε μείνει ελεύθερος για να διαπραγματευθεί τη μεταγραφή του σε άλλο σύλλογο, επέστρεψε στον Αστέρα και θα φοράει και φέτος την ίδια φανέλα.

Στο μεταξύ ο Κώστας Πάττας δεν αντιμετωπίζει κανένα ουσιαστικό πρόβλημα κι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Η επόμενη δοκιμασία για την περίοδο προετοιμασίας είναι η συμμετοχή της ομάδας το ερχόμενο Σάββατο στο τουρνουά των Μαριτσών στο οποίο συμμετέχει ακόμα πλην του Ηρακλή και ο Κλεάνθης

Από την μέχρι στιγμής προετοιμασία είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος ο κόουτς της ομάδας ο οποίος τόνισε σε δηλώσεις στην «Ροδιακή»:

«Είμαστε σε προετοιμασία κι όπως είναι φυσικό είναι ακόμα βαριά τα πόδια των ποδοσφαιριστών που προσπαθούν όσο γίνεται καλύτερα στους αγωνιστικούς χώρους. Αυτό που ήθελα να δω, το είδα στο τεστ αυτό. Εξάλλου δεν μας ενδιαφέρουν τ’ αποτελέσματα των φιλικών παιχνιδιών. Έχουμε δρόμο ακόμα να δουλέψουμε και να διορθώσουμε λάθη που διαπιστώνουμε καθημερινά, αλλά και να παρουσιαστούμε έτοιμοι όταν πρέπει».

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΥΛΛΥΠΑΤΑΙ
Στο μεταξύ από την Διοίκηση του Αστέρα, εκδόθηκε η ακόλουθη συλλυπητήρια ανακοίνωση: «Η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, θέλουν και δημόσια να εκφράσουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στο Φώτη Φώτενα για τον απροσδόκητο χαμό της αγαπημένης του γιαγιάς Χαρίκλειας Παπαδοπούλου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει…».

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους