Βελτίωση στην αγωνιστική του εικόνα επιδιώκει ο Φοίβος

Σκοπός να διορθωθούν τα όποια λάθη έγιναν στο φιλικό με τον Ιάλυσο το περασμένο Σάββατο, αλλά και να δουλέψουν ακόμα περισσότερο, για να βελτιωθεί όσο γίνεται καλύτερα η αγωνιστική εικόνα, επιδιώκεται στο Φοίβο.

Ο Σάββας Ορφανίδης επέστρεψε στις προπονήσεις και μαζί με τους συνεργάτες του μετά από ένα διάλειμμα ξεκούρασης, δουλεύουν ήρεμα αλλά και εποικοδομητικά, προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη όταν πρέπει.

Η τεχνική ηγεσία αντιμετωπίζει προβλήματα με απουσίες παικτών καθώς:

Ο Τόλης Παϊζάνος  ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα προπόνησης, γιατί έχει ένα πρόβλημα στον τετρακέφαλο. Ο έμπειρος αμυντικός πιστεύεται πώς σε δυο μέρες περίπου, θα μπει στις προπονήσεις χωρίς ενοχλήσεις.

Δεν έχει μπει ακόμα σε εντατικούς ρυθμούς ο Τάσος Φτάκλας, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ο προπονητής του τον περιμένει πώς και πώς, καθώς τον υπολογίζει, αφού αγωνίζεται σε μια ιδιαίτερα νευραλγική θέση για την ομάδα.

Αυτή η βδομάδα πάντως, θα είναι λίγο πιο ξεκούραστη για τους παίκτες, μιας και δεν υπάρχει φιλικό παιχνίδι.

Το επόμενο τεστ προετοιμασίας για το Φοίβο, έχει ορισθεί για το Σάββατο στο γήπεδο της Κρεμαστής, με αντίπαλο τη Ρόδο.

Οι εντυπώσεις πάντως από την φετινή δουλειά στην προετοιμασία είναι θετικές για όλους,  με τους παίκτες παλιούς και νέους να δουλεύουν πολύ, έχοντας σκοπό να παρουσιάσουν και φέτος ένα σύνολο ανταγωνιστικό και ικανό για πολλά πράγματα. Για συμπεράσματα πάντως είναι πολύ νωρίς ακόμα, αφού υπάρχει σχεδόν ένας μήνας μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.