Άρεσε ο Άρης στο δεύτερο τεστ του

Ψίνθος
Παίζοντας κατά διαστήματα γρήγορο και ωραίο ποδόσφαιρο και χρησιμοποιώντας συνολικά είκοσι τρεις ποδοσφαιριστές, ο Άρης πέτυχε χθες το απόγευμα τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα φιλικά, επικρατώντας στην Ψίνθο της τοπικής Δόξας με 5-1.

Η διαφορά των δύο ομάδων σε επιλογές και βαθμό ετοιμότητας ήταν εμφανής, με τους «κιτρινόμαυρους» του Στάθη Φαρμακίδη να κυριαρχούν, αν και παρά τις ελλείψεις της και το μεγάλο σκορ, η Δόξα έδειξε ορισμένα ενθαρρυντικά στοιχεία και αν δουλέψει, είναι βέβαιο πως θα εξελιχθεί σε ομάδα- «σκληρό καρύδι» ακόμα και για τους ισχυρούς της Α’ κατηγορίας.

Το σκορ άνοιξε στο 13’, όταν μετά από εξαιρετική μακρινή μπαλιά του Χατζηλιόντα, ο Μάλλιος κοντρόλαρε, πέρασε και τον Κοντογιωργάκη και «έγραψε» το 0-1 με πλασέ σε κενή εστία. Στο 15’, ο Κρεκούκιας έκανε το 0-2 με ωραίο διαγώνιο σουτ, αξιοποιώντας την κάθετη πάσα του Χατζηπέτρου, για να σκοράρει ξανά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου, τελειώνοντας με κοντινό πλασέ το συνδυασμό των Μπαϊρακτάρη και Θεοδωρή στη αριστερή πτέρυγα.

Στο 58’ και μετά από σέντρα του Πατσιαούρα από τα δεξιά, ο Μπαϊρακτάρης έκανε με θαυμάσιο τακουνάκι το 0-4, στο 60’ η Δόξα απάντησε με πλασέ του Τριπολίτη, έπειτα από ωραία κάθετη μπαλιά του Κωστομοίρη (1-4), ενώ το τελικό 1-5 διαμορφώθηκε στο 62’ από τα πόδια του Μάλλιου, που έφτασε στο χατ τρικ με προβολή, μετά από μπαλιά του Χατζηπέτρου από τα αριστερά.
 

Σημειώνεται, πως την ικανοποίηση των ανθρώπων του Άρη για την καλή εικόνα στο φιλικό μετρίασε ο τραυματισμός του Δημήτρη Γκίκα. Ο πολύπειρος μέσος συγκρούστηκε γόνατο με γόνατο με αντίπαλό του, αντικαταστάθηκε και οι «κιτρινόμαυροι» ελπίζουν πως οι έντονοι πόνοι που αισθάνεται δεν είναι αποτέλεσμα κάποιου σοβαρού τραυματισμού.
Οι συνθέσεις:     
Δόξα Ψ.
 Κοντογιωργάκης, Στελλάς, Στεργάκης, Ορφανός Χ., Ορφανός Δ., Κωστομοίρης Γ., Καλοπήτας, Δημητριάδης, Πετράς, Καρίκης Γ., Τριπολίτης
 Έπαιξαν και οι: Κωστομοίρης Δ., Χατζηνικόλας, Καρίκης Ι., Κουνελλές, Μουστάκας
Άρης
Βαρέλης, Πομπού, Ζαρκαδούλας, Πατσιαούρας, Χατζηπέτρος, Κοντόγιαννος, Θεοδωρή, Χατζηλιόντας, Κρεκούκιας, Μπαϊρακτάρης, Μάλλιος
Έπαιξαν και οι: Καραγιάννης, Κουτσουμπάρης, Μαυριός, Ζουρπάς, Μπαρμπαντώνης, Γιακουμάκης, Γκίκας, Χαρτερός, Κολλιού, Δημητριάδης, Σφυριαλλάς και Σακελλάρης