Καθυστερεί η ενίσχυση στον Διαγόρα

Όπως δείχνει η εικόνα της ομάδας  του Διαγόρα, μπορεί ο Ανδρέας Σταύρου και οι συνεργάτες του να κάνουν καλή δουλειά κύρια στην τακτική που ακολουθούν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν είναι ακόμα το σύνολο το ανταγωνιστικό εκείνο που μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Ο «γηραιός» έχει αργήσει στην ολοκλήρωση του ρόστερ του κι όπως τονίζουν οι άνθρωποι του, χρειάζεται ακόμα τρεις έως τέσσερις μεταγραφές, για να καλύψει τα κενά τιυ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πώς η καθυστέρηση αυτή οφείλεται στο ότι δεν υπάρχουν απαντήσεις από τους παίκτες στους οποίους έχουν κατατεθεί προτάσεις από τη διοίκηση της ομάδας.

Το πρωτάθλημα ξεκινάει σε ένα μήνα περίπου και λογικά πρέπει αυτή η εβδομάδα, να είναι καθοριστική στον τομέα των μεταγραφών και στην ενίσχυση του ρόστερ.

Πέραν αυτών πάντως, οι πάντες είναι ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα δουλειά που γίνεται στην ομάδα σε όλους τους τομείς.

Δεν πάει στην Αθήνα για φιλικά
Στο μεταξύ ο Διαγόρας θα αναζητήσει κι άλλους αντιπάλους για φιλικά παιχνίδια, για να καλύψει κενές ημερομηνίες.

Όπως έγινε γνωστό θεωρείται πολύ δύσκολο να μεταβεί στην Αθήνα για φιλικά παιχνίδια. Μένει δηλαδή με αυτά που έχει κλείσει στο νησί μας ενώ δεν αποκλείεται να ταξιδέψει για φιλικό παιχνίδι και στην Κω  για ν’ αντιμετωπίσει την Ένωση Αντίμαχου-Δικαίου.

Κλεισμένα θεωρούνται τα φιλικά παιχνίδια:

-Το Σάββατο 19 Αυγούστου με ΑΕΡΑ

-Την Τετάρτη 23 Αυγούστου με Ρόδο

-Και το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου με Φοίβο.