Διατίθενται οι κάρτες διαρκείας του Αστέρα Παστίδας

Η Διοίκηση του Αστέρα Παστίδας, θέλοντας να ενισχυθεί ο σύλλογος αφ ενός οικονομικά και αφ ετέρου να έχει στις κερκίδες του γηπέδου του αρκετό κόσμο σε κάθε παιχνίδι, έθεσε χθες σε κυκλοφορία τις κάρτες διαρκείας της ομάδας, για την περίοδο 2017-18, οι οποίες τιμώνται προς 50 Ευρώ έκαστη.

Για το λόγο αυτό εξεδόθη χθες ανακοίνωση, με την οποία καλούνται όλοι οι φίλοι της ομάδας που αγαπούν τον Αστέρα, να πυκνώσουν στις τάξεις του συλλόγου και να πάρουν, ο καθένας τη δική του κάρτα διαρκείας.

Η σχετική ανακοίνωση του Αστέρα αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αστέρα Παστίδας στα πλαίσια της οικονομικής του ενίσχυσης αλλά και αποσκοπώντας στην  όσο γίνεται μεγαλύτερη προσέλευση των οπαδών του και των φίλων του στο γήπεδο της Παστίδας, έθεσε σε κυκλοφορία τις κάρτες διαρκείας για την περίοδο 2017-2018, στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου Blue Star Ferries.

Οι κάρτες τιμώνται προς 50 ευρώ έκαστη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παίρνουν πληροφορίες από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τα οποία ήδη ξεκίνησαν τη διανομή των καρτών».

Στο μεταξύ μετά την επιστροφή του Παγκράτη, στην ομάδα δεν αποκλείεται κι άλλη έκπληξη ανάλογη αυτού του επιπέδου. Μέχρι χθες δεν υπήρξε κάτι ενδιαφέρον σε ότι αφορά την περίπτωση αυτή, αλλά ενδέχεται να συμβεί τις επόμενες μέρες.

Δεν αποκλείεται πάντως ο Παγκράτης να πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Κώστα Πάττα, στο φιλικό της Τετάρτης 23 Αυγούστου με αντίπαλο το Διγενή.