Μένει ως έχει η Ασπίδα Σαλάκου

Μόνο στην περίπτωση που βρεθεί κάτι …εξαιρετικό, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του νέου προπονητή της, Βαγγέλη Χατζηαντωνίου, θα κινηθεί από δω και πέρα μεταγραφικά η Ασπίδα Σαλάκου.

Τόσο η διοίκηση όσο και η τεχνική ηγεσία θεωρούν πως το υλικό αυτή τη στιγμή είναι ικανό ώστε να έχει μια καλή πορεία με την επιστροφή του ο σύλλογος στη Γ’ Κατηγορία.

Η προετοιμασία, βάσει του σχεδιασμού, θα ξεκινήσει το πιθανότερο την 11η Σεπτεμβρίου και στο πλαίσιο αυτής οι «κιτρινόμαυροι» θα δώσουν τα απαραίτητα φιλικά παιχνίδια. Το διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια είναι ότι οι προπονήσεις της προετοιμασίας θα γίνονται σε ένα από τα δύο ενωσιακά γήπεδα κι εν συνεχεία, στο πρωτάθλημα, η ομάδα θα …μετακομίσει στη φυσική της έδρα. Τα πρώτα φιλιά για τους Σαλακενούς θα διεξαχθούν 20 και 27 Σεπτεμβρίου με Ευκλή κι Ακουσίλαο αντιστοίχως.

Μαζί με τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Σαλάκου, η Ασπίδα συμμετέχει στις 2 Σεπτεμβρίου στη Γιορτή Γιαπρακιού, που θα γίνει σε μια πανέμορφη τοποθεσία στο χωριό ώστε να ενισχυθούν τα έσοδα και να κυλήσει όπως πρέπει και στο οικονομικό κομμάτι η νέα περίοδος.