Σε φουλ ρυθμούς ο Έλαφος

Με διαφορετικούς ρυθμούς συνεχίζονται πλέον οι προπονήσεις στον Έλαφο για τις συμμετοχές των αθλητών του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας Όμνιουμ και αυτό της κατηγορίας Elite στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο λόγω της διεξαγωγής τους νωρίτερα, το Σεπτέμβριο από την ΕΟΠ.

Ο προπονητής, Κυριάκος Κελεπέρας τσεκάρει την κατάσταση των ποδηλατών του κι αναλόγως του πώς θα είναι όταν πλησιάζουν οι ημερομηνίες των διοργανώσεων, θα αποφασιστεί ποιοι τελικώς θα λάβουν μέρος.

Ο ροδίτικος σύλλογος όμως το Σάββατο 26 Αυγούστου θα διοργανώσει και το «Elafos pista challenge 2017», έναν αγώνα πίστας στο στάδιο «Διαγόρας» με αγωνίσματα σε αρκετές κατηγορίες, βάσει τη προκήρυξής του. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα συμμετάσχουν και αθλητές εκτός Ρόδου, αποτελώντας ουσιαστικά η συγκεκριμένη διοργάνωση μια καλή ευκαιρία για προπόνηση πριν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Περισσότερα για τον αγώνα:
• ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: Ανδρών-Γυναικώνν, Εφήβων- Νεανίδων, Παίδων, Κορασίδων!
Στα πλαίσια των αγώνων, θα πραγματοποιηθεί και επίδειξη στις κατηγορίες Μίνι και Παμπαίδες-Παγκορασίδες

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ αγωνίσματα:
17:00 ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
17:30 ΑΓΩΝΑΣ ΣΚΡΑΤΣ ΑΝΔΡΩΝ 10χμ(24 στροφές) –ΕΦΗΒΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ –ΝΕΑΝΙΔΩΝ 7,5χμ (18 στροφές) ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 5ΧΜ (12 στροφές) ΤΕΛΙΚΟΣ
18:10 200μ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΙΝΙ- ΠΠ-ΠΚ ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΟΝΟ ΧΡΟΝΟΣ

19:00 ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΟΥΡΣΟΥΙΤ} ΑΝΔΡΩΝ 4ΧΜ ΕΦΗΒΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ-3ΧΜ ΤΕΛΙΚΟΣ
20:00 ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΜΙΝΙ -ΠΠ-ΠΚ ΤΕΛΙΚΟΣ
20:40 ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ Α-Ε-Γ-Ν-Π ΤΕΛΙΚΟΣ
21:15 AΠΟΝΟΜΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Το τελικό πρόγραμμα των αγώνων και οι λίστες εκκίνησης μετά το Τεχνικό Συνέδριο πριν την έναρξη των αγώνων, στο οποίο θα παρίστανται υποχρεωτικά, οι εκπρόσωποι των ομάδων.

• ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές ποδηλάτες που ανήκουν σε σωματεία της δύναμης της Ε.Ο.Π.

Ο ποδηλατικός όμιλος Ο Α.Σ.Ρ ‘’ΕΛΑΦΟΣ ‘’ δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε ατύχημα ή καταστροφή υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα.
• ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΑ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για την ποδηλασία πίστας. Στον αγώνα όλοι οι ποδηλάτες θα συμμετάσχουν μόνο με ποδήλατα πίστας.
• Στις κατηγορίες Μίνι, ΠΠ, ΠΚ με οποιοδήποτε ποδήλατο
• Δηλώσεις συμμετοχής:

Οι δηλώσεις συμμετοχής από τα σωματεία στο επισυναπτόμενο έγγραφο να υποβληθούν μέχρι 22-8-2016 ημέρα Τρίτη και ώρα 21.00 στο fax 2241038341 ή στο e-mail elafoscyclingteam@yahoo.gr. Θα πρέπει να αναγράφουν τα αγωνίσματα που επιθυμεί κάθε ποδηλάτης να συμμετέχει.

• ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ
Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη και του βασικού κανονισμού της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επί τόπου η Αγωνοδίκους Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα.

• ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:
Ο 1ος νικητής, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα
Ο 2ος νικητής αργυρό μετάλλιο και δίπλωμα
Ο 3ος νικητής χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα
4ος -5ος -6ος δίπλωμα!
Πληροφορίες: Κυριάκος Κελεπέρας 6972200236, 2241038431.