Ο Όμιλος ATLANTICA  δίνει αίμα,  σώζει ζωές!

Με το μήνυμα «Δίνω αίμα σώζω ζωή» οι εργαζόμενοι και η Διοίκηση του Ομίλου Ξενοδοχείων ATLANTICA HELLAS,  πραγματοποίησαν εθελοντική αιμοδοσία  υπό την αιγίδα του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, και τη συμμετοχή περισσότερων από 80 εθελοντών.Αξίζει να τονιστεί πως στο κάλεσμα του Ομίλου ανταποκρίθηκαν αρκετές δεκάδες ακόμα οι οποίοι δεν κατάφεραν να το πράξουν αφού οι συνθήκες καύσωνα των προηγούμενων ημερών λειτούργησαν απαγορευτικά ώστε να δοθεί η έγκριση του υπεύθυνου γιατρού. Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του προσωπικού του συνόλου των ξενοδοχείων στη Ρόδο του Κύπριου επιχειρηματία και έγινε στο ξενοδοχείο «Holiday Village». 
 


Η μεγάλη ανταπόκριση του προσωπικού οδήγησε στην ετήσια καθιέρωσή της και στη δημιουργία Τράπεζας Αίματος στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, και μάλιστα για δεύτερη συνεχή χρονιά, η οποία εξυπηρετεί χειρουργικές επεμβάσεις και σοβαρά περιστατικά όχι μόνο του προσωπικού των ξενοδοχείων και των συγγενών τους, αλλά και άλλων που το έχουν ανάγκη. Ο Όμιλος πραγματοποιεί εθελοντική αιμοδοσία και στα ξενοδοχεία του της Κύπρου.
 


Η Διοίκηση ευχαριστεί το προσωπικό για τη μεγάλη ανταπόκριση και μάλιστα κατά το μήνα Αύγουστο, περίοδο πλήρους απασχόλησής του που οι ανάγκες ωστόσο σε αίμα είναι αυξημένες  και δίνει  ραντεβού για νέα αιμοδοσία τον Αύγουστο του 2018.