Τρίωρο ποδοσφαιρικής δράσης αύριο στα Μαριτσά

Για το καθιερωμένο τουρνουά «Μανώλης Βασιλώττος-Τσαμπίκος Παπαδημήτρης», το οποίο διοργανώνεται αύριο Σάββατο στο γήπεδο των Μαριτσών, προετοιμάζονται οι άνθρωποι του Ηρακλή, ώστε να αποδειχθούν άξιοι οικοδεσπότες τόσο για τις φιλοξενούμενές τους ομάδες Κλεάνθη και Αστέρα Παστίδας, όσο και για τον κόσμο που θα παρακολουθήσει το τρίωρο ποδοσφαιρικής δράσης.

 Η αυλαία του τουρνουά θα ανοίξει στις 4:30 το απόγευμα, ενώ το πρόγραμμα των αγώνων θα γίνει γνωστό σήμερα.

 Για τον προπονητή της ομάδας, Μιχάλη Πολιά, το αυριανό τουρνουά συνιστά ένα πρώτης τάξεως τεστ, αν και δεν θα έχει στη διάθεσή του ορισμένα από τα σημαντικά «εργαλεία» του. Ο Στέργος Φελεγκάκης ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα, ο Νίκος Τσούφιος βρίσκεται στα «πιτς» λόγω διαστρέμματος, ενώ οι Ευθύμης Βασιλώττος, Νίκος Λενιού και Νίκος Κανέλλος, όπως και ο νεοαποκτηθείς ακραίος μέσος Γιώργος Ζαζάς, θα ενσωματωθούν στις αρχές Οκτωβρίου, καθώς αντιμετωπίζουν πρόβλημα λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών τους.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες
Στο μέλλον του θα συνεχίσει να επενδύει ο Ηρακλής Μαριτσών, φροντίζοντας για την περαιτέρω ενίσχυση και ανάπτυξη των ακαδημιών του.

Οι εγγραφές στα τμήματα Μπαμπίνι, Τζούνιορ, Προτζούνιορ, Προπαίδων και Παίδων ξεκίνησαν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τα γραφεία του συλλόγου, στο κεντρικό γήπεδο των Μαριτσών, καθημερινά από τις 6 μέχρι τις 7:30 το απόγευμα.