Ρόδος: Σύγκρουση τεσσάρων οχημάτων στο Κιοτάρι

Ένα ακόμη σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το απόγευμα στη Ρόδο και συγκεκριμένα στην περιφερειακή οδό του Κιοταρίου.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, στο νέο αυτό συμβάν που παραλίγο να εξελιχθεί σε τραγωδία ενεπλάκησαν συνολικά τέσσερα οχήματα, τα δύο εκ των οποίων ήταν νταλίκα και λεωφορείο!

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες ενοικιαζόμενο τουριστικό όχημα συγκρούστηκε αρχικά με την νταλίκα και στη συνέχεια «καρφώθηκε» πάνω στο προπορευόμενο λεωφορείο. Ακολούθως η νταλίκα που βγήκε από την πορεία της χτύπησε πάνω σε δεύτερο διερχόμενο Ι.Χ. και τελικά σταμάτησε σε τοιχίο παρακείμενου ξενοδοχείου.

Από την σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκαν οι δύο επιβαίνοντες του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Ρόδου για τις πρώτες βοήθειες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω του συγκεκριμένου περιστατικού, ο κεντρικός δρόμος στο Κιοτάρι έκλεισε για περίπου 1,5 ώρα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί ουρά χιλιομέτρων και απίστευτη ταλαιπωρία για τους οδηγούς.