Από τις 28 Αυγούστου οι εγγραφές στο «Δρόμο Νίκης»

Η 95 ΑΔΤΕ, με τη στήριξη της ΕΑΣ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου και του Δήμου Ρόδου, συνδιοργανώνουν τον 1ο Αγώνα Δρόμου Μεσαιωνικής Τάφρου Ρόδου στην απόσταση των 5.000μ. με την επωνυμία  ‘’Δρόμος Νίκης  2017’’, την Τετάρτη 30 Αυγούστου και ώρα 18:00 με αφετηρία και τερματισμό το θέατρο «Μελίνα Μερκούρη».

Οι διοργανωτές, εκτός από τους συμμετέχοντες δρομείς από την 95 ΑΔΤΕ και τα Σώματα Ασφαλείας, (Αστυνομία, Λιμενικό, Πυροσβεστική), προσβλέπουν και στους  ανεξάρτητους δρομείς, ελευθέρους ασκούμενους, καθώς και σε όσους ασχολούνται με άλλα αθλήματα, όπως επίσης μέλη κοινωνικών ομάδων, που θα ήθελαν να δώσουν το «παρών».

Απευθύνουν λοιπόν κάλεσμα προς όλους όσοι αγαπούν τις αποστάσεις και τον αθλητισμό γενικότερα από 18 ετών και πάνω για την παρουσία προκειμένου να απολαύσουν μια υπέροχη διαδρομή πάνω απ’ όλα. Οι συμμετοχές πάντως θα αρχίσουν στις 28 Αυγούστου και θα λήξουν τη μέρα του αγώνα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όλοι οι συμμετέχοντες του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας, οι ανεξάρτητοι Δρομείς και οι διάφορες κοινωνικές ομάδες, συμμετέχουν με δική τους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ.

Δηλώνετε υπεύθυνα, ότι έχετε υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις και είστε απολύτως υγιής για να συμμετέχετε στον 1ο Αγώνα Δρόμου Μεσαιωνικής Τάφρου Ρόδου “ΔΡΟΜΟΣ ΝΙΚΗΣ 2017”. Αποδέχεστε πλήρως την ευθύνη για κάθε τραυματισμό ή ατύχημα που μπορεί να προκληθεί από και προς το χώρο διεξαγωγής του αγώνα, ή κατά τη διάρκειά του, καθώς και για ότι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή σας στον αγώνα, όπως πτώσεις (που μπορούν να προκληθούν κατά την επαφή με άλλους συμμετέχοντες), κακές καιρικές συνθήκες κτλ.

Παραιτείστε από οποιαδήποτε απαίτηση, από τους διοργανωτές, χορηγούς και οποιονδήποτε εμπλέκεται άμεσα ή έμμεσα με τη διεξαγωγή του αγώνα και αποδέχεστε ότι τα παραπάνω πρόσωπα δεν φέρουν καμία νομική ευθύνη για ότι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή σας. Ακόμα δίνετε την έγκρισή σας στους διοργανωτές, να χρησιμοποιήσουν φωτογραφίες σας ή βίντεο από τον αγώνα, ή οποιαδήποτε άλλη καταγραφή, χωρίς να έχετε καμία οικονομική απαίτηση.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
-  Έναρξη εγγραφών ορίζεται 28η Αυγούστου 2017, ημέρα Δευτέρα.

-   Λήξη των εγγραφών έχει οριστεί η ημέρα του Αγώνα ‘’ΔΡΟΜΟΣ ΝΙΚΗΣ 2017’’ Τετάρτη 30 Αυγούστου και ώρα 17:45. (Η Γραμματεία εκείνη την ημέρα θα ανοίξει για τις τελευταίες εγγραφές στης 16:45).

-  Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται για το Στρατό και τα Σώματα Ασφαλείας στο γραφείο του Κ. Οικονόμου (95 ΑΔΤΕ) τηλ.:  2241055170      email: 95adte@gmail.com       και για τους πολίτες στην Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου υπόψη του Τεχνικού Διευθυντή Κου Διακονικόλα Σάββα, τηλ.-fax: 2241030145, email: segasdod@gmail.com

- Σημείωση: Σε περίπτωση προβλήματος θα πρέπει να επικοινωνήσετε με   τον κ. Σάββα Διακονικόλα, Διευθυντή του Αγώνα και Τεχνικό Σύμβουλο της Ε.Α.Σ.   Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου στο 22410 30145 ή στο 6942475735.

- Ταυτόχρονα με την Υποβολή της Δήλωσης Συμμετοχής Δηλώνεται ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε τους όρους της Γενικής και Ειδικής Προκήρυξης και την εφαρμογή των κανονισμών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

-  Όλα τα στοιχεία που αναφέρονται στην δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση αποστολής, μόνο του εντύπου της δήλωσης συμμετοχής, η Ο.Ε. δεν θα κάνει αποδεκτή τη δήλωση συμμετοχής και ο/η δρομέας δεν θα συμμετέχει στον αγώνα. (Εξαιρούνται οι αθλητές και οι αθλήτριες των σωματείων της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ που φέρουν δελτίο ιατρικώς θεωρημένο).

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ
Η εκκίνηση θα δοθεί μπροστά από το θέατρο Μελίνα Μερκούρη μέσα στην Μεσαιωνική Τάφρο και με κατεύθυνση προς την είσοδο για να φτάσουμε στο θέατρο. Εκεί στα 250 μέτρα θα γίνει μία αναστροφή και η κατεύθυνση θα είναι το θέατρο. Περνάμε μπροστά από το θέατρο και κατευθυνόμαστε όπως πηγαίνει η διαδρομή της τάφρου μέχρι την άλλη είσοδο-έξοδο όπου είναι τα ταξί του Μανδρακίου πίσω από το Ήχος και φώς.

Εκεί έχουμε αναστροφή και επιστρέφουμε προς το θέατρο Μελίνα Μερκούρη ξανά. Περνάμε πίσω από το θέατρο και επαναλαμβάνουμε την διαδρομή όπως στην αρχή μέχρι την αναστροφή. Φτάνουμε μέχρι την είσοδο-έξοδο για να πάμε στο θέατρο και κάνουμε αναστροφή για να τερματίσουμε μπροστά στο θέατρο Μελίνα Μερκούρη. Η διαδρομή έχει ελαφριές ανηφόρες και κατηφόρες. Αποτελείται κυρίως από χώμα, χαλίκια πετρώδη, και γρασίδι. Η διαδρομή είναι ακριβώς 5,000 μέτρα.

ΕΠΑΘΛΑ
-   Κύπελλα απονέμονται στον Πρώτο Άνδρα και στην Πρώτη Γυναίκα.
-   Μετάλλια απονέμονται στους Τρείς Πρώτους κάθε κατηγορίας (Άνδρες-Γυναίκες).
-   Διπλώματα απονέμονται στους Έξι Πρώτους κάθε κατηγορίας.

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
Ο αγώνας θα καλυφθεί υγειονομικά από γιατρούς, νοσοκόμους και ασθενοφόρο της 95 ΑΔΤΕ.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΡΙΘΜΩΝ
Οι αριθμοί θα παραλαμβάνονται εκείνη την στιγμή από την γραμματεία των αγώνων.

ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΡΟΜΕΩΝ
Οι συμμετέχοντες δρομείς, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην κίνησή τους στα δύσκολα σημεία της διαδρομής και οφείλουν να σέβονται τους υπόλοιπους συναθλητές τους, να μην αλληλο-εμποδίζονται στην προσπάθειά τους, να επιτρέπουν σε πιο γρήγορους δρομείς να τους προσπερνούν και γενικά να μην εμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Σε περίπτωση τραυματισμού δρομέα, θα πρέπει να ειδοποιηθεί άμεσα το προσωπικό της διοργάνωσης που καλύπτει την διαδρομή, από τους δρομείς που θα αντιληφθούν το περιστατικό.

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Η οργανωτική επιτροπή απαρτίζεται από:
1) Συνταγματάρχη (ΠΒ) Κ. Οικονόμου Θεοφάνη Διευθυντή 7ου ΕΓ.
2) Πρόεδρο Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου Κ. Βασίλειο Ζήκα.
3) Πρόεδρο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. κ. Κυριαζή Στέφανο.
 
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Τεχνικός Υπεύθυνος ορίζεται: ο Τεχνικός Σύμβουλος της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων Δωδεκανήσου  του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., Κος Διακονικόλας Σάββας (Διευθυντής του Αγώνα), σύμφωνα με το άρθρο 251 σελίδα 171 των κανονισμών Αγώνων Στίβου και Τεχνικών Διατάξεων του ΣΕΓΑΣ και της ΙAAF, έκδοση 2016-2017 και σε συνεργασία με τον Αλυτάρχη του Αγώνα.
 
 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς της IAAF και του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
95 ΑΔΤΕ: τηλ.: 2241055170,
email:95adte@gmail.com,
Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ-
2241030145-ΒΥΡΩΝΟΣ 1, ΡΟΔΟΣ, 85100.
EMAIL: segasdod@gmail.com