Με σούπερ άξονα  ο Κλεάνθης

Με επιπλέον ποιότητα και εμπειρία «θωράκισε» τη μεσαία γραμμή του ο Κλεάνθης και ο προπονητής του, Γιώργος Σάββενας, έχει κάθε λόγο να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, καθώς η απόκτηση του Ρεΐση Μαΐλη, σε συνδυασμό με την ένταξη στις προπονήσεις, από προχθές, του Νίκου Λαμπριανού, καθιστά τον άξονα των Παραδεισιωτών γεμάτο και… ακαταμάχητο!

Εν τω μεταξύ, στοιχεία, τα οποία θα του δείξουν πως οι ποδοσφαιριστές του έχουν αρχίσει να αφομοιώνουν τη φιλοσοφία που προσπαθεί να τους περάσει από το ξεκίνημα της προετοιμασία, θέλει να δει ο Γιώργος Σάββενας στο σημερινό τουρνουά «Μανώλης Βασιλώττος-Τσαμπίκος Παπαδημήτρης».

Ο Κλεάνθης θα αντιμετωπίσει, σε δύο δυνατά σαρανταπεντάλεπτα, τον οικοδεσπότη Ηρακλή Μαριτσών και τον Αστέρα Παστίδας, στο κλείσιμο μίας ακόμα εβδομάδας σκληρής δουλειάς.

Ο τεχνικός των Παραδεισιωτών θα στερηθεί των υπηρεσιών του ακραίου αμυντικού Στάθη Τζαμαλή, ο οποίος «κουβαλάει» μικροτραυματισμό από το φιλικό του προηγούμενου Σαββάτου με τη Ρόδο και καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα επανέλθει την ερχόμενη Δευτέρα.