Κόντρα στον ΑΕΡΑ σήμερα ο Διαγόρας

Ένα ακόμα τεστ δίνει σήμερα στα πλαίσια της προετοιμασίας του ο Διαγόρας. Αντιμετωπίζει στις 17.30 στο Δημ. Στάδιο της πόλης μας τον ΑΕΡΑ, θέλοντας να μετρήσει τις δυνάμεις των παικτών του, μετά τις μέχρι τώρα μέρες της προετοιμασίας.

Όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Ανδρέα Σταύρου, πλην φυσικά των τραυματιών Γιάννη Καλημέρη και Τάσου Κιοσέογλου.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ Ο ΜΑΝ. ΜΠΑΤΗΣ
Στο μεταξύ η διοίκηση του Διαγόρα, ξεκινάει την εγγραφή νέων παιδιών στις Ακαδημίες και την επανεγγραφή των παλαιών για την περίοδο που έρχεται.
Η διοίκηση του ΓΣ Διαγόρας, ανακοίνωσε χθες την τοποθέτηση στην θέση του υπευθύνου των Ακαδημιών της ομάδας, τον μέχρι πρότινος γενικό αρχηγό της πρώτης ομάδας, Μανώλη Μπάτη.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του Διαγόρα αναφέρει:   
 «Η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών νέων μικρών ποδοσφαιριστών κι επανεγγραφών των παλαιών, για την περίοδο 2017-2018. Με τη βοήθεια των καταξιωμένων προπονητών, οι μικροί αθλητές – μαθητές θα αξιοποιήσουν τις ικανότητες και δεξιότητες τους, θα καλλιεργήσουν το ομαδικό πνεύμα, θα μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου και θα αποκτήσουν μια σωστή νοοτροπία και παράλληλα ισχυρό και κοινωνικό χαρακτήρα.
Για εγγραφές και πληροφορίες οι γονείς μπορούν να επισκέπτονται καθημερινά τα Γραφεία του Συλλόγου (Πλατεία Διαγόρα 1 - έναντι Δημοτικού Σταδίου ‘’Διαγόρας’’) από τις 09:00 έως τις 13:00 και 17:00 έως 20:30 ή στα τηλέφωνα 2241028577 & 6937740494.
Επίσης η Διοίκηση ανακοινώνει τη μεταπήδηση του κ. Εμμανουήλ Μπάτη από την ανδρική ποδοσφαιρική ομάδα στις Ακαδημίες ο οποίος θα είναι ο υπεύθυνος για τη νέα περίοδο».