Γεμάτη θετική ενέργεια η παρέα του Ευαγόρα

Χαμογελαστά πρόσωπα, θετική ενέργεια και αισιοδοξία για μία καλή και δημιουργική χρονιά συνέθεσαν το σκηνικό της προχθεσινής εκδήλωσης του Ευαγόρα στο ξενοδοχείο «Palladium», στο πλαίσιο της οποίας παρουσιάστηκε η ομάδα της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

 Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Στέφανος Κυριαζής, ο Γ’ αντιπρόεδρος της ΕΠΣΔ Μιχάλης Αδαμάκης, καθώς και παλαίμαχος άσσος της Ρόδου Μανώλης Κώττης, οι οποίοι μέσα από το σύντομο χαιρετισμό τους, ευχήθηκαν στους ανθρώπους του συλλόγου καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

Εκ μέρους της διοίκησης, το παρών έδωσαν ο πρόεδρος Νίκος Φιλίππου και οι συνεργάτες του Παναγιώτης Ταρατίτας, Γιάννης Καλούδης, Ηρακλής Παπασεβαστός, Μιχάλης Μιχαλάκης και Γιάννης Πιστόλας, όπως και ο προπονητής τερματοφυλάκων Νίκος Μπιλιάς (ο προπονητής Αντώνης Αχιολάς δεν τα κατάφερε, λόγω απρόοπτου της τελευταίας στιγμής), ενώ παρουσιάστηκαν οι παλιοί και νέοι ποδοσφαιριστές.  

Τη συνεργασία τους ανανέωσαν οι Κατίνας Ευθύμιος, Κτιστάκης Μανώλης, Μανιάς Αντώνιος, Μιχαλάκης Κωνσταντίνος, Πιστόλας Μιχαήλ, Ταρατίτας Άκης, Τσιριγώτης Πανορμίτης, Χατζηκωνσταντής Ελευθέριος και Πλασάτης Φάνης, ενώ δια της μεταγραφικής οδού, στον Ευαγόρα εντάχθηκαν οι Ευαγγέλου Γεώργιος, Καμαριώτης Ευάγγελος, Κούκι Γιούργκεν, Μαλανδρής Βασίλειος, Πάνο Σωτήρ, Ρούτσι Κλόντιαν, Σαλονίτης Παναγιώτης, Τριανταφύλλου Ιωάννης, Αράπης Μάριος, Αλαβέρας Γεώργιος, Θαρρενός Ραφαήλ, Ζουρούδης Γαβριήλ, Ξέκα και Στάμος Βλάσης.

Σημειώνεται, πως ορισμένοι παράγοντες και αθλητές απουσίασαν, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Πάντως, στη χθεσινή πρώτη προπόνηση της προετοιμασίας, η οποία ξεκίνησε στις 7:30 το απόγευμα στο ενωσιακό γήπεδο στο Καρακόνερο, ήταν άπαντες παρόντες.