Πρώτη συγκέντρωση για όλα τα τμήματα του «Ροδίων Άθλησις»

Στο «Ροδίων άθλησις» έχει ξεκινήσει ήδη η οργάνωση και ο σχεδιασμός της προετοιμασίας, για την τρέχουσα περίοδο.

Μάλιστα οι ιθύνοντες του συλλόγου, σκέφθηκαν ένα πολύ όμορφο τρόπο για να γίνει η πρώτη συνάντηση όλων των τμημάτων της ομάδας του βόλεϊ, Ανδρών-Γυναικών, εφήβων-Νεανίδων- Παίδων-Κορασίδων και παμπαίδων- παγκορασίδων αλλά και με τη συμμετοχή ακόμα πιο μικρών ηλικιακά παιδιών.

Η συνάντηση αυτή θα γίνει στο VΙLLA DI MARE και σε αυτή μπορούν να δώσουν το παρόν, εκτός από τους αθλητές-τριες του συλλόγου και όλοι οι φίλοι του βόλεϊ. Θα είναι ουσιαστικά το καλωσόρισμα της νέας περιόδου του βόλεϊ

Η μικρή ανακοίνωση του Ρ.Α. για τον σκοπό αυτό που εκδόθηκε χθες αναφέρει:

«Η πρώτη συνάντηση για όλα τα αγωνιστικά τμήματα βόλεϊ του Ροδίων αθλησις θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Παρασκευή στον όμορφο χώρο του villa di mare.

Η διοίκηση προσκαλεί όλους τους φίλους της ομάδας, αλλά και κείνους που αγαπούν το βόλεϊ να καλοσωρίσουμε όλοι μαζί τη νέα αγωνιστική περίοδο περνώντας μια ευχάριστη βραδιά.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό».

Ωστόσο πρέπει να σημειωθεί πώς μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα –προφανώς την ερχόμενη Τρίτη- θα γίνει ανακοίνωση των οριστικών ημερομηνιών για το ξεκίνημα της προετοιμασίας ανδρών και γυναικών.

Παράλληλα δεν είναι ακόμα γνωστές οι ομάδες που θα αντιμετωπίσει το Ροδίων Αθλησις στην Αθήνα στις 21 και 22 Οκτωβρίου στα φιλικά προετοιμασίας, ενώ άγνωστο παραμένει επίσης και εάν θα πάει η ομάδα των ανδρών στην Κω για φιλικό με τις Αθλοπαιδιές. Το «Ροδίων» πάντως καλύπτεται με τα μέχρι στιγμής κλεισμένα φιλικά που θα ανακοινωθούν προσεχώς.