Διπλή αποχώρηση από τον Αστέρα Παστίδας!

Λύθηκε πριν καν ξεκινήσει η συνεργασία του Αστέρα Παστίδας, με δυο από τους ποδοσφαιριστές που επανήλθαν στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο στην ομάδα . Αιτία η διαφορά φιλοσοφίας της ομάδας με τους παίκτες, που τους αναγκάζει παρά το γεγονός πως ήρθαν σε αυτήν τώρα  και προετοιμάσθηκαν αλλά και αγωνίσθηκαν στα φιλικά, να αποχωρήσουν.

Ο 37χρονος πλέον Μάκης Συμεωνίδης, αφού πέρασε από τον ΑΕΡΑ και τον Απόλλωνα Καλυθιών την περυσινή περίοδο επέστρεψε στους κυανόλευκους, για να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Δυστυχώς η συνεργασία αυτή δεν καρποφόρησε, με αποτέλεσμα χθες οι δυο πλευρές να λύσουν την συνεργασία τους.

Το ίδιο συνέβη και με τον Ιωακείμ Καλαϊτζίδη. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής αφού προπονήθηκε με τον Αστέρα και αγωνίσθηκε και στα φιλικά είναι πλέον ελεύθερος, αφού λύθηκε η συνεργασία, να αγωνισθεί σε άλλη ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας Blue Star Ferries .

Από την άλλη πλευρά δεν ανησυχεί κανείς για την κάλυψη των θέσεων στο ρόστερ, καθώς υπάρχει η βεβαιότητα, πως οι δυο θέσεις που άδειασαν μπορούν να καλυφθούν άνετα εκ των έσω.