Ανταγωνιστική η Ένωση Αντίμαχου-Δικαίου!

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται αυτή την περίοδο η προετοιμασία της Ένωσης Αντίμαχου-Δικαίου.

Η ομάδα της Κω με τις υψηλές φετινές βλέψεις, βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της απόκτησης της κατάλληλης φυσικής κατάστασης και δύναμης, ενώ παράλληλα ξεκίνησε από χθες τα φιλικά της παιχνίδια.

Μάλιστα προχθές, επρόκειτο να δώσει φιλικό παιχνίδι με την Δόξα Καρδάμαινας ξεκινώντας και το «μοντάρισμα» της, αν και η πραγματική εικόνα της ομάδας θα φανεί λίγες αγωνιστικές μετά το ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Α΄Κατηγορίας Blue Star ferries, όπως λένε οι άνθρωποι της.

Κι αυτό οφείλεται στις επαγγελματικές υποχρεώσεις, που έχουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας από τις οποίες θα απελευθερωθούν οι περισσότεροι και θα μπορέσουν να προπονηθούν ακόμα καλύτερα, αμέσως μετά το τέλος της τουριστικής περιόδου.

Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Σταμάτης μιλώντας γι αυτή την ομάδα χθες στην "Ροδιακή" τόνισε χαρακτηριστικά:

«Είναι νωρίς ακόμα για να πούμε οτιδήποτε. Υπάρχει ακόμα ο χρόνος για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία και το δέσιμο της ομάδας και προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε.

Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο ανταγωνιστικό που να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και σε αυτό ζητούμε την συμπαράσταση όλων, καθώς οι στόχοι είναι περισσότερο υψηλοί από πέρυσι. Μεταγραφικά δεν έγιναν μεγάλα ανοίγματα.

Προσπαθήσαμε και κρατήσαμε τους παίκτες που θέλαμε, ενώ ήρθε στην ομάδα μας κι ο Μανώλης Χατζηφούντας του οποίου και το ταλέντο είναι μεγάλο, αλλά και η εμπειρία είναι σημαντική. Αφού δουλέψουμε πολύ στην προετοιμασία, θα δούμε τις ελλείψεις μας και τα κενά μας στα φιλικά και θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε.

Προς το παρόν δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι σκληρή δουλειά».

Στο μεταξύ η Ένωση Αντίμαχου-Δικαίου ξεκίνησε χθες και τα φιλικά της παιχνίδια που περιλαμβάνουν το μοντάρισμα της ομάδας.

Χθες η ομάδα του Γιώργου Σταμάτη αντιμετώπισε την Δόξα Καρδάμαινας, την Τετάρτη 23 Αυγούστου θα πάει στην Κέφαλο να παίξει με τον Νικαγόρα και το Σάββατο 26 του ίδιου μήνα θα παίξει πάλι με την Δόξα.

Το κρας τεστ της Ένωσης, έχει προγραμματιστεί για τις 3 Σεπτεμβρίου, όταν θα έρθει στην Ρόδο να αντιμετωπίσει τον Ιάλυσο.