Πρώτος στόχος... το ρόστερ στον Διαγόρα!

Πρώτος στόχος... το ρόστερ στον Διαγόρα!

Πρώτος στόχος... το ρόστερ στον Διαγόρα!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 237 ΦΟΡΕΣ

Έχει κάνει τις προτάσεις του σε παίκτες που θέλει και περιμένει απαντήσεις

Στον Διαγόρα πέρα από την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία που πρέπει να γίνει αυτή την περίοδο, υπάρχει η ανάγκη ολοκλήρωσης του ρόστερ της ομάδας κι εκεί στρέφεται το ενδιαφέρον, κύρια αυτές τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου.

Ο γηραιός χρειάζεται απαραίτητα την απόκτηση τριών η τεσσάρων παικτών, που μοιράζονται στις γραμμές της ομάδας. Χρειάζεται δηλαδή η ενίσχυση σε άμυνα, μεσαία γραμμή και επίθεση, πέρα από τα παιδιά που έχουν έρθει και έχουν ήδη ξεκινήσει προετοιμασία.

Οι παίκτες αυτή επιθυμία όλων είναι, να έχουν μεγάλη εμπειρία, προκειμένου να υπάρξει άμεσα και η προσαρμογή τους στην ομάδα, αλλά και να την βοηθήσουν να παρουσιάσει την ποιότητα που θέλει στον αγωνιστικό χώρο.

Οι ανάλογες προτάσεις έχουν γίνει και αναμένονται μέσα στην εβδομάδα οι ανάλογες απαντήσεις. Σε επίπεδο φιλικών παιχνιδιών τώρα, πέρα από το χθεσινό με την ΑΕΡΑ στο Δημ. Στάδιο της πόλης μας, αυτό που ακολουθεί είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον γηραιό, προκειμένου να μετρήσει τις δυνάμεις του και οι άνθρωποι του να βγάλουν συμπεράσματα.

Την Τετάρτη 23 Αυγούστου, ο Διαγόρας αντιμετωπίζει την Ρόδο, με τον Ανδρέα Σταύρου να έχει την ευκαιρία να δει πολλά για την ομάδα του και τους παίκτες του.

Πάντως μερικές πλέον εβδομάδες από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, ο κόσμος του Διαγόρα πρέπει να κάνει υπομονή λίγο ακόμα, προκειμένου η ομάδα να παρουσιάσει το πρόσωπο που θέλουν όλοι. Για την ώρα δεν μπορεί κανείς ακόμη να βγάλει συμπεράσματα.

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα