Πρώτος στόχος... το ρόστερ στον Διαγόρα!

Στον Διαγόρα πέρα από την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία που πρέπει να γίνει αυτή την περίοδο, υπάρχει η ανάγκη ολοκλήρωσης του ρόστερ της ομάδας κι εκεί στρέφεται το ενδιαφέρον, κύρια αυτές τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου.

Ο γηραιός χρειάζεται απαραίτητα την απόκτηση τριών η τεσσάρων παικτών, που μοιράζονται στις γραμμές της ομάδας. Χρειάζεται δηλαδή η ενίσχυση σε άμυνα, μεσαία γραμμή και επίθεση, πέρα από τα παιδιά που έχουν έρθει και έχουν ήδη ξεκινήσει προετοιμασία.

Οι παίκτες αυτή επιθυμία όλων είναι, να έχουν μεγάλη εμπειρία, προκειμένου να υπάρξει άμεσα και η προσαρμογή τους στην ομάδα, αλλά και να την βοηθήσουν να παρουσιάσει την ποιότητα που θέλει στον αγωνιστικό χώρο.

Οι ανάλογες προτάσεις έχουν γίνει και αναμένονται μέσα στην εβδομάδα οι ανάλογες απαντήσεις. Σε επίπεδο φιλικών παιχνιδιών τώρα, πέρα από το χθεσινό με την ΑΕΡΑ στο Δημ. Στάδιο της πόλης μας, αυτό που ακολουθεί είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον γηραιό, προκειμένου να μετρήσει τις δυνάμεις του και οι άνθρωποι του να βγάλουν συμπεράσματα.

Την Τετάρτη 23 Αυγούστου, ο Διαγόρας  αντιμετωπίζει την Ρόδο, με τον Ανδρέα Σταύρου να έχει την ευκαιρία να δει πολλά για την ομάδα του και τους παίκτες του.

Πάντως μερικές πλέον εβδομάδες από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, ο κόσμος του Διαγόρα πρέπει να κάνει υπομονή λίγο ακόμα, προκειμένου η ομάδα να παρουσιάσει το πρόσωπο που θέλουν όλοι. Για την ώρα δεν μπορεί κανείς ακόμη να βγάλει συμπεράσματα.