Έπιασαν δουλειά στο Βενετόκλειο!

Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες και τις δύσκολες ομολογουμένως συνθήκες, ακόμη και οι πιο «βαριές» εργασίες πρέπει να γίνουν, ειδικά όταν υπάρχει χρονοδιάγραμμα και στενά περιθώρια.

Ο Κολοσσός H Hotels πρόκειται να ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα την προετοιμασία του για την αγωνιστική περίοδο 2017-18 όμως το Βενετόκλειο πρέπει να βαφτεί, να καθαριστεί, ν’ αλλάξουν οι πόρτες εισόδου / εξόδου, να τοποθετηθούν κάποια αναγκαία μηχανήματα και γενικώς να ετοιμαστεί για να υποδεχθεί όχι μόνο τους «θαλασσί» αλλά και όσα σωματεία μπάσκετ ή βόλεϊ το χρησιμοποιούν ως έδρα.

 


Οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και η αρχή έγινε με τα αποδυτήρια του γηπεδούχου. Οι τοίχοι άσπρισαν, οι πάγκοι καθαρίστηκαν και μένει να αλλάξουν τα ονόματα των αθλητών σε κάθε θέση.

Σειρά θα πάρουν τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων και των διαιτητών αλλά και όλοι οι υπόλοιποι χώροι του κλειστού γυμναστηρίου. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, έως την επόμενη Δευτέρα οι βασικές εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί και το Βενετόκλειο θα υποδεχθεί για άλλη μία φορά τον Κολοσσό.