Νικολής: «Τιμή για το ποδόσφαιρό μας, η ΕΠΣΔ θα αναβαθμιστεί»

Τη βεβαιότητά του για αναβάθμιση του ρόλου της ΕΠΣΔ εκφράζει ο εντεταλμένος για τα θέματα αθλητισμού, περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Νικολής, με αφορμή την εκλογή του προέδρου της, Παναγιώτη Διακοφώτη, στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Πέρα από τα συγχαρητήρια που απευθύνει στον επικεφαλής της διοργανώτριας, ο κ. Νικολής υπογραμμίζει την προσήλωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη στήριξη του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. +

Η δήλωσή του:

«Θέλω να συγχαρώ ολόψυχα τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Δ., κ. Παναγιώτη Διακοφώτη, για την εκλογή του στη νέα Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. με την παράταξη του κ. Γραμμένου. Η εκλογή του με 48 ψήφους αποτελεί μεγάλη τιμή για το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο.

Το ποδόσφαιρο στην Δωδεκάνησο έχει πλέον τον δικό του άνθρωπο στα κέντρα των αποφάσεων και είμαι σίγουρος πως με την σκληρή δουλειά που διακρίνει τον Παναγιώτη, ο ρόλος της ΕΠΣΔ θα αναβαθμιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Εμείς σαν Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και σαν άνθρωποι του αθλητισμού θα είμαστε πάντα αρωγοί σε όλες τις προσπάθειες που γίνονται για την πρόοδο όλων των σπορ και φυσικά του ποδοσφαίρου».